keskiviikko, 24 elokuu 2011 13:31

Ilmaveivipostimerkin suosiolle ei näy loppua

Kirjoittanut

MM_2011_omakuvapostimerkki_14026_0.jpg
MM-kisojen välierässä Mikael Granlundin 1-0 –maalista Venäjää vastaan tehty postimerkki on ollut supersuosittu, eikä suosio vieläkään näytä hiipumisen merkkejä.


- Merkki on myynyt todella hyvin ja sitä painetaan edelleen lisää, kertoo Itella Viestinvälityksen peruspalveluiden ja palvelupisteverkoston myyntijohtaja Hannu Lehtinen. Postimerkkiä myytiin Itellan verkkokaupan kautta ja Lehtisen mukaan satoja tuhansia kappaleita myyneen merkin suosio on lyönyt laudalta kaikki aikaisemmat. Palautetta heille on tullut lähinnä merkin levitystavasta, joka oli Lehtisen mukaan pakon sanelema.

Postimerkkiä ei ole saanut missään vaiheessa normaaleiden myyntipisteiden kautta, mikä on aiheuttanut välillä hämmästystä asiakkaiden keskuudessa.

- Merkki oli pakko myydä verkkokaupan kautta, koska jos olisimme tehneet perinteisellä tavalla levitettävän merkin, olisi suurin huuma mennyt ohi siinä vaiheessa kun merkit olisi saatu painettua ja kuljetettua myyntipisteisiin.

Tapaus oli joka suhteessa historiallinen, sillä koskaan aiemmin Itella ei ole julkaissut yhtä nopeasti urheiluaiheista postimerkkiä.

- Koko prosessi eteni todella vauhdikkaasti, josta kiitos kaikille mukana olleille, kiittää Lehtinen ja jatkaa:

- Leijonien fanina oli hieno asia, että Posti oli mukana kultajuhlinnassa ja olemme ainakin nyt varautuneina toivottavasti ensi keväänä tulevaan seuraavaan kultaan.

Olet nyt

Lisää uutisia kotimaasta