tiistai, 12 syyskuu 2017 16:43

Jääkiekkokirja 2018 ilmestyi - Uuden kauden paras käsikirja!

Kirjoittanut Toimitus
Painokone on puhunut. Jälki on jälleen vakuuttavaa. Painokone on puhunut. Jälki on jälleen vakuuttavaa.

Jääkiekkokirja on Suomen Jääkiekkoliiton ja Liigan virallinen kausikirja. Tuore suurteos sisältää kaiken oleellisen, mitä Suomen suosituimmasta urheilulajista tarvitsee tietää.

Suomi-kiekon grand old manin, Aarne Honkavaaran vuonna 1961 perustama ainutlaatuinen teossarja tekee luotettavan katsauksen jääkiekkoilun nykypäivään ja historiaan. Jo 57. kerran ilmestyvä Jääkiekkokirja on käsikirja kiekkokaudelle 2017-2018.

Jääkiekkokirjan käyttöliittymä toimii aina, se on nopea ja kaikki olennainen tieto löytyy juuri oikeasta paikasta. Teos tarjoaa joukkue-esittelyt ja tilastot sekä Liigasta että kaikista merkittävimmistä sarjoista. Kattavaa Liigan ennätysosiota et löydä mistään muualta. Kirjan ylpeys on ainutlaatuinen pelaajarekisteri, joka tarjoaa nykyisten ja entisten huippupelaajien faktat ja saavutukset yksien kansien välistä.

Jääkiekkokirja on suomalaisen urheilukirjallisuuden klassikko ja jääkiekkofanin keräilytuote. Maailman kattavin jääkiekon tilastokirja sisältää viime vuoden tapaan muhkeat 560 sivua.

Jääkiekkokirja 2018 on tilattavissa Sporttikaupan verkkokaupasta. Nopeimmin kirjan saat noutamalla opuksen suoraan Valo-talon 1. kerroksen Sporttikaupasta. Sporttikauppa sijaitsee osoitteessa Radiokatu 20, Helsinki ja on avoinna maanantaista torstaihin klo 9-16 ja perjantaisin 9-15.

Uusi Jääkiekkokirja tulee myyntiin myös hyvin varustelluissa kirjakaupoissa ympäri maan.

• Tilaa Jääkiekkokirja 2018 täältä

 

 

 

 

Olet nyt

Lisää mediauutisia