tiistai, 16 touko 2017 14:41

”Jokaiseen tappioon on kätketty voiton siemen” - Kyyti on kylmää 95-elokuvan teaserissa

Kirjoittanut Toimitus

95-elokuvan ensimmäinen teaser-traileri muistuttaa siitä, että kiekkokulta voidaan voittaa hankaluuksista huolimatta.

Vuoden 1995 jääkiekon maailmanmestaruusviikonloppuun sijoittuvaa 95-elokuvaa on kuvattu huhtikuun puolivälistä lähtien sekä Suomessa että Ruotsissa. Fiktiivinen elokuva kertoo toisiinsa limittyvien tarinoiden kautta siitä, miksi Suomesta tuli maailmanmestari ja miten se vaikutti koko kansakuntaan.

Tänään elokuvasta julkaistu ensimmäinen teaser muistuttaa siitä, että voittaa voi hankaluuksista huolimatta.

- Halusimme julkaista 95-elokuvan ensimmäisen teaserin jääkiekon MM-kisojen alla. Koska elokuvan kuvaukset ovat parhaillaan käynnissä, päätimme tehdä hieman erilaisen teaserin. Se muistuttaa pilke silmäkulmassa siitä, että rämpiminen jääkiekon MM-kisoissa ei ole uutta maamme kiekkohistoriassa. Jokaiseen tappioon on kätketty voiton siemen, kiteyttää elokuvan tuottaja Jarkko Hentula.

95 tulee ensi-iltaan 25.12.2017 ja on osa virallista Suomi 100 -juhlavuoden ohjelmistoa. Elokuvan ohjaa Aleksi Mäkelä ja sen tuottavat Jarkko Hentula, Marko Talli ja Olli Haikka Yellow Film & TV:stä. Käsikirjoituksen ovat tehneet Joona Tena, Tatiana Elf ja Juha Karvanen. Elokuvan jääkiekkoasiantuntija on vuoden 1995 mestarijoukkueessa pelannut Jere Lehtinen.

Katso teaser:

 

Lähde:
Tiedote

 

 

Olet nyt

Lisää mediauutisia