perjantai, 02 marraskuu 2018 16:46

Laine ilahtui Selänteen kohtaamisesta – Hattutemppu huojensi paineita: "Täällä on aika paljon todistajia"

Kirjoittanut Joni Hildén
ERINOMAISUUDEN TAVOITTELU
Teemu Selänne pudotti torstaina aloituskiekon. Vasemmalla Patrik Laine, oikealla Aleksander Barkov. Teemu Selänne pudotti torstaina aloituskiekon. Vasemmalla Patrik Laine, oikealla Aleksander Barkov. Lehtikuva

Torstaina pelatun Florida Panthersin ja Winnipeg Jetsin välisen NHL-ottelun aloituskiekon kävi pudottamassa suomalainen NHL-legenda Teemu Selänne. Selänne on monelle nykyiselle kiekkoilijalle yksi niistä esikuvista. Sitä se on myös Florida Panthersin Aleksander Barkoville ja Winnipeg Jetsin Patrik Laineelle.

- Onhan se ihan huikeaa kyllä, kun näkee kuinka paljon ihmiset Teemua arvostaa ja rakastavat ihmisenä. Kyllä se aika paljon kertoo, kun ei meinattu saada aloitusta ollenkaan aikaan. Sitten kun pääsi samaan kuvaan idoleitten kanssa, niin siisti hetki kyllä, Laine fiilisteli.

Laine oli muutenkin ottelussa pelipäällä, sillä miehen saldona ottelusta oli hattutempullinen maaleja. Jos aiemmin kaudella suomalaishyökkääjän tehot ovat olleet hieman kateissa, niin torstaina nähtiin sitä vanhaa kunnon Patrik Lainetta, johon suomalaiset ovat tottuneet.

- Olisi tuossa voinut tehdä, vaikka viisi maaliakin. Siellä oli paljon läpiajojakin, mutta ei osunut tolppien väliin. Kyllä sitä aina haluaa antaa yleisölle vastiketta ja nyt niitä tuli kolme kuitenkin, Laine mietti.

Sunnuntaina Winnipegin tullessa Suomeen, Laine oli kertonut medialle antavansa suomalaisille vastinetta. Nuorukainen päätti torstaina olla sanojensa mittainen mies ja hullaannutti loppuunmyytyä Hartwall Arenaa.

- Olen teille aina rehellinen. Enkö sanonut, että säästelen tänne niitä maaleja? En halua teitä huijata, kun täällä on aika paljon todistajia. Kyllä yleensä olen sanojeni mittainen mies, Laine vakuutti lehdistön edessä.

 

 

Laine esiintyi hyväntuulisena voitokkaan 4-2-ottelun jälkeen lehdistön edessä ja joukkuekavereiden vitsaillessa miehelle, että ei myöhästyisi bussista, heitti nuorukainen vastakuittina ottavansa taksin, joka sai lehdistöhuoneen purskahtamaan nauruun. Aihetta tyytyväisyyteen oli, kun voitokkaan pelin lisäksi tehot olivat löytyneet.

- Kyllä tässä aina vähän voi tyytyväinen olla, mutta Teemuhan on aina sanonut, että kehitys loppuu tyytyväisyyteen. Ikinä ei parane liian tyytyväinen olla, Laine tokaisi.

Laineen edustama Winnipeg Jets kohtaa perjantaina Hartwall Arenalla Aleksander Barkovin ja Juho Lammikon Florida Panthersin. Joukkueiden toinen kohtaaminen alkaa kello 20. Torstaina peli pelattiin 13 490 katsojan edessä ja perjantaina on odotettavissa samanlaisia katsojalukuja.

Olet nyt

Lisää uutisia kotimaasta