tiistai, 09 lokakuu 2012 19:02

Nikon jatkaa Leijonien yhteistyökumppanina

Kirjoittanut

Maailman johtava digitaalisten järjestelmäkameroiden ja kompaktikameroiden valmistaja Nikon on sopinut yhteistyön jatkamisesta kahdeksi vuodeksi Suomen jääkiekkomaajoukkueen kanssa. Myös Leijonat-toimitus käyttää Nikonin kuvausvälineitä.


Nikon Nordic AB:n johtaja Peter Lundin on tyytyväinen jo kaksi vuotta kestäneeseen yhteistyöhön ja kertoo jääkiekkomaajoukkueen olevan kuvauksellisen ja vauhdikkaan lajin vuoksi mainio yhteistyökumppani Nikonille.

– Leijonat on erittäin suosittu joukkue ja yksi Suomen vahvimmista brändeistä. Tähänastinen, kaksi vuotta kestänyt yhteistyö on osoittanut, että jääkiekon ja valokuvauksen yhdistämisellä pystytään rakentamaan paljon perinteistä sponsorointia laajempi kumppanuus, Lundin kertoo.

Yhteistyö Nikonin kanssa on taannut meille laadukkaan kuvamateriaalin eri medioihimme, Leijonat-lehteen ja verkkosivuillemme.

Nikon on yhteistyön alusta asti ollut vahvasti esillä A-maajoukkueen kotimaan maaotteluissa, erityisesti Karjala-turnauksessa. Nikon on tuottanut hyvää sisältöä myös itse ottelutapahtumiin, esimerkiksi tarjoamalla kuvauspisteitä jääkiekkokansalle. Lisäksi Nikon on tarjonnut kiekkokansalle kilpailuja ja arvontoja, joissa on ollut palkintoina uutuuskameroita.

Nikon on vahvasti mukana myös suurimmissa, Suomessa pelatuissa turnauksissa, joissa on oma palvelu ammattikuvaajille. Palvelupisteen avulla varmistetaan ammattikuvaajille parhaat mahdolliset kuvausolosuhteet, jotta jännittävät jääkiekkohetket ilmaveivistä lähtien saadaan tallennettua unohtumattomiksi kuvaelämyksiksi kiekkokansan nautittavaksi. Valokuvaajan työtä tuetaan palvelupisteen testaus- ja huoltopalveluilla niin, että kamera on kuvausvalmiudessa joka tilanteessa.

Nikon on ottanut jääkiekkojoukkueen mukaan myös oman mainontansa visuaaliseen ilmeeseen ja hyödyntänyt kuvamateriaalia maajoukkueen menestyksen hetkistä (olympiapronssi 2010, maailmanmestaruus 2011) muun muassa pakkausmateriaaleissaan ja myymälöissä.

Suomen Jääkiekkoliiton myynti- ja markkinointijohtaja Juha Kuosa on tyytyväinen yhteistyöhön.

– Yhteistyö Nikonin kanssa on taannut meille laadukkaan kuvamateriaalin eri medioihimme, Leijonat-lehteen ja verkkosivuillemme www.leijonat.fi. Sekä toimittajamme että eri maajoukkueiden kanssa liikkuvat johtoryhmän jäsenet käyttävät Nikonin kuvausvälineitä raportoidessaan suomalaisesta jääkiekosta ympäri maan ja maailman. Kun välineet ovat kunnossa, sujuu työ ammattimaisesti.

Olet nyt

Lisää uutisia liiton toimistolta