keskiviikko, 04 marraskuu 2020 16:08

Under Armour ja Suomen Jääkiekkoliitto yhteistyöhön

Kirjoittanut SJL toimitus
Under Armour ja Suomen Jääkiekkoliitto yhteistyöhön Pasi Mennander

Laadukkaista urheiluvaatteistaan ja -jalkineistaan tunnettu Under Armour ja Jääkiekkoliitto ovat solmineet yhteistyösopimuksen, jonka myötä naisten, miesten, alle 20- ja 18-vuotiaiden poikien maajoukkueet treenaavat jatkossa salilla Under Armourin varusteissa.

- On hienoa käynnistää yhteistyö Suomen suosituimman ja tunnetuimman urheilubrändin kanssa. Moni maajoukkuepelaajista käyttää jo valmiiksi tuotteitamme, mutta uusi yhteistyösopimus avaa nyt oven myös maajoukkueiden matkaan, mikä antaa meille loistavan mahdollisuuden kasvattaa tunnettuutta entisestään, kertoo Sanna Molander, Head of Marketing, Under Armour Nordics.

Kansainvälisesti tunnetun Under Armourin tuotteet otetaan ilolla vastaan myös maajoukkueissa.

- Haluamme tarjota maajoukkueille laadukkaat varusteet kaukalossa ja sen ulkopuolella ja Under Armourin salivarustus ja urheilujalkineet ovat loistava, pelaajien toivoma lisä maajoukkuepelaajan varustepakettiin. Uskomme, että yhteistyöstä hyötyvät molemmat brändit, Suomen Jääkiekkoliiton myynti- ja markkinointijohtaja Lassi Rönkkönen iloitsee uudesta yhteistyökumppanista.

Nyt solmittu yhteistyösopimus jatkuu MM-kotikisoihin eli kauden 2021–2022 loppuun sisältäen option kaudesta 2022-23.


UNDER ARMOUR MAKES YOU BETTER
Under Armourin tarina alkoi vuonna 1996 t-paidasta, joka ominaisuuksillaan erosi aikaisemmista urheilijoiden käyttämistä paidoista muuttaen urheilijoiden pukeutumista lopullisesti. Tänä päivänä merkki tunnetaan innovaatioistaan, jotka ovat avainasemassa brändin visiossa: inspiroida ihmisiä tuotteilla, joita he eivät tienneet tarvitsevansa, mutta joita ilman he eivät enää voi kuvitella elävänsä.

Olet nyt

Lisää uutisia liiton toimistolta