maanantai, 20 touko 2019 10:22

Jääkiekon juhlakausi poiki Gammalsin perheelle unohtumattoman kokemuksen – Arvontavoitto vei Susannan ja Marcuksen Kosiceen

Kirjoittanut
Jääkiekon juhlakausi poiki Gammalsin perheelle unohtumattoman kokemuksen – Arvontavoitto vei Susannan ja Marcuksen Kosiceen Susanna Gammals

Loviisalainen Susanna Gammals sai helmikuun lopussa mieluisan puhelinsoiton.

Gammals oli osallistunut ja voittanut suomalaisen jääkiekon 90-vuotisjuhlakauden tapahtumiin osallistuneiden kesken suoritetun arvonnan, jonka pääpalkintona oli kahden hengen viikonloppumatka Kosiceen, Slovakian MM-kisoihin.

Palkinto otettiin Gammalsin perheessä ilolla ja kiitollisuudella vastaan, kuin sattumalta 40-vuotissyntymäpäivälahjaksi. Matkaan lähti Susannan seuraksi aviomies Marcus.

Susanna ei aikaisemmin ollut käynyt paikan päällä MM-kisoissa, Marcus oli vuotta aikaisemmin Tanskassa kaveriporukalla tutustumassa kisahuumaan ja kannustamassa Leijonia.

Mitä reissusta jäi päällimmäisenä mieleen?

- Ainutlaatuinen kokemus ja mahtava tunnelma. Vieraanvaraiset ja Suomea kannustavat slovakialaiset. Suomen joukkue pelasi upeasti ja Kaapo Kakon pelitaidot = wow, Susanna Gammals listaa.

Kisojen seuraaminen jatkuu nyt kotisohvalta käsin.

- Jännittävää seurata miten joukkueen matka etenee, toivottavasti mitali tulee!

Jääkiekko täyttää Gammalsin perheen arjen myös kauden aikana, perheen molemmat pojat ovat Loviisan jääkiekkoklubin (LJK) innokkaita pelureita. Ja poikien harrastus on monen jääkiekkoperheen tavoin koko perheen harrastus: Susanna on toiminut nuoremman pojan joukkueen rahastonhoitajana viitisen vuotta, Marcus puolestaan toimii joukkueenjohtajana ja huoltajana ja on LJK:n hallituksen jäsen.


Seuroissa järjestettiin kauden 2018-19 aikana yli 30 juhlakauden tapahtumaa suomalaisen jääkiekon 90-vuotisjuhlan kunniaksi. Kokonaan juhlallisuudet eivät vielä ole ohi: perjantaina 16.08.2019 klo 19.00 Pyhäjärven Inmet-Areenalla asettuvat harjoituspelissä vastakkain Kärppien ja TPS:n liigajoukkueet. Kyseessä on samalla Pyhäjärven kaupungin juhlapeli koskien Suomen Jääkiekkoliiton 90-vuotisjuhlavuotta.
 

 

Olet nyt

Lisää uutisia liiton toimistolta