lauantai, 12 elokuu 2017 08:02

Joko teidän seuranne on mukana 100-vuotiaan Suomen juhlinnassa?

Kirjoittanut Toimitus

Kiekkokauden ollessa aluillaan on hyvä hetki miettiä, kuinka itsenäisen Suomen juhlavuosi voi näkyä oman seuran ja joukkueen toiminnassa.

Mukaan juhlatunnelmaan pääsee yksinkertaisimmillaan pienillä teoilla. Voisiko syksyn yksi turnaus, ottelu tai muu tapahtuma ollakin sinivalkoinen ja kunnioittaa Suomen itsenäistä taivalta?

Jokainen seura ja joukkue voivat liittää sosiaalisessa mediassa omiin tapahtumiinsa, viesteihin ja kuviin tunnisteen #Suomi100, jos tapahtumat liittyvät jollain lailla Suomen juhlavuoteen. Yleisesti käytetyn #:n avulla postaus voi näkyä myös monelle sellaiselle, joita postauksenne eivät normaalisti tavoita.

Leijonat-toimitus kerää juttuja ja kuvia seurojen ja joukkueiden Suomi 100 -tapahtumista. Julkaisemme osoitteeseen jutut@leijonat.fi lähetettyä materiaalia Jääkiekkoliiton verkkosivuilla ja sosiaalisen median kanavissa loppuvuoden aikana. Itsenäisyyspäivän aikoihin ilmestyvä vuoden viimeinen Leijonat-lehti juhlistaa Suomi 100 -juhlavuotta ja osaa saaduista kuvista ja tarinoista voidaan käyttää myös lehden sivuilla.  

 

Olet nyt

Lisää uutisia liiton toimistolta