maanantai, 16 marraskuu 2015 13:10

FM Mattsson Mora Group Finland Oy ja Suomen Jääkiekkoliitto yhteistyöhön

Kirjoittanut Toimitus
Suomen Jääkiekkoliiton toimitusjohtaja Matti Nurminen (vas) ja FM Mattsson Mora Group Finland Oy:n toimitusjohtaja Aki Helminen. Suomen Jääkiekkoliiton toimitusjohtaja Matti Nurminen (vas) ja FM Mattsson Mora Group Finland Oy:n toimitusjohtaja Aki Helminen.

FM Mattsson Mora Group Finland Oy ja Suomen Jääkiekkoliitto ovat allekirjoittaneet pitkäaikaisen yhteistyösopimuksen.

Sopimuksen kohteena ovat miesten A-maajoukkue sekä nuorten ja naisten maajoukkueet. Sopimuskausi ulottuu aina vuoteen 2019 saakka, ja kauden aikana eri joukkueiden MM-kisojen lisäksi pelataan myös World Cup Kanadan Torontossa syksyllä 2016 ja talvilajien Olympiakisat Etelä-Korean Pyeongchangissa talvella 2018.

Yhteistyö ja yhteiset arvot
FM Mattsson Mora Group suunnittelee, valmistaa, markkinoi ja myy keittiö- ja pesuallashanoja sekä suihkuhanoja ja suihkuja. Yhtiön tuotemerkkejä ovat Mora Armatur, Damixa sekä FM Mattsson. Yhtiöllä on erittäin vahva jalansija Nordic-markkinoilla. Yhtiön pitkät perinteet juontavat vuoteen 1865, jolloin FM Mattsson perustettiin. Yhtiön kulmakiviä ovat puhutteleva skandinaavinen design sekä ekologisuus. Korkeat laatuvaatimukset ja innovaatiot ovat erittäin tärkeässä roolissa yhtiön strategiassa. Suomen tytäryhtiön selkeänä tavoitteena on kasvattaa markkinaosuutta merkittävästi tulevina vuosina.

- Uskon, että Leijonaperheeseen liittyminen antaa siihen hyvät lähtökohdat. Leijonayhteistyön kautta voimme ylpeänä olla tukemassa suomalaista menestystarinaa huippujääkiekkoilun kautta niin miesten, naisten kuin nuortenkin maajoukkueiden takana. Suomen Leijonien arvoja ovat erinomaisuuden tavoittelu, muiden arvostaminen, hauskuus tekemisessä ja yhteisöllisyys. Nämä arvot kohtaavat loistavasti yrityksemme arvojemme kanssa. Leijonayhteistyön kautta tulemme edistämään omien tuotemerkkien tunnettavuutta Suomen markkinoilla ja tietenkin pyrimme myös omalta osaltamme viemään Leijonaperheen ilosanomaa suomalaisiin koteihin, kertoo FM Mattsson Mora Group Finland Oy:n toimitusjohtaja Aki Helminen.

- Toivotamme uuden yhteistyökumppanimme lämpimästi tervetulleeksi Leijonaperheeseen. Uusi kumppanimme jakaa samanlaisen arvomaailman suomalaisen jääkiekon kanssa - korkeat laatukriteerit ja erinomaisuuden tavoittelu kaikessa toiminnassa yhdistää molempia sopimusosapuolia, sanoo Jääkiekkoliiton toimitusjohtaja Matti Nurminen.
- Uskon, että FM Mattsson Mora Group on luotettavuudessaan ja tavoitteellisuudessaan erinomainen kumppani, ja että allekirjoitettu sopimus tukee ja vahvistaa molempien osapuolien toimintaa tulevina kumppanuusvuosina.


FM Mattsson Mora Group Ab
FM Mattsson Mora Group Ab on yksi Pohjoismaiden johtavista vesikalusteita kehittävistä ja markkinoivista yrityksistä. Konsernin tuotemerkit ovat FM Mattsson, Mora Armatur ja Damixa. Päämarkkina-alue on Pohjoismaat, mutta toimintaa löytyy myös mm. Australiasta, Kiinasta ja Singaporesta.  Pääkonttori sijaitsee Ruotsin Morassa. Konsernin liikevaihto on yli 100 miljoonaa EUR ja työntekijöitä on yli 550. LVI-alalla yritys tunnetaan innovatiivisena ja laatutietoisena, jonka tuotteet ovat tyylikkäitä, hyvin toimivia ja korkealaatuisia.

FM Mattsson Mora Group Finland Oy
Suomen tytäryhtiö maahantuo Ruotsista FM Mattsson ja Mora Armatur -vesihanoja sekä Tanskasta Damixa-vesihanoja asiakkainaan mm. LVI-liikkeet, tukkuliikkeet ja rautakaupat. Hanojen valmistus tapahtuu erittäin nykyaikaisissa ja tehokkaissa tehtaissa tinkimättä pitkästä laatuperinteestä. Laatu hallitseekin kokonaisvaltaisesti yrityksen arvomaailmaa ja se on huomioitu tuotteen suunnittelusta sen käyttöönottoon asti.  Yritys tekee myös määrätietoista työtä ympäristökysymyksissä. Yksi osa tätä työtä on ympäristönjohtamisjärjestelmä, joka on 10.3.2000 lähtien sertifioitu kansainvälisen standardin ISO 14001 mukaisesti.

Lisätietoja:
www.moraarmatur.fi, www.fmmattsson.fi & www.damixa.fi