maanantai, 10 elokuu 2020 09:42

2022 MM-kisaorganisaatio rekrytoi: Oletko sinä MM-kotikisojen sosiaalisen median koordinaattori?

Kirjoittanut SJL toimitus
2022 MM-kisaorganisaatio rekrytoi: Oletko sinä MM-kotikisojen sosiaalisen median koordinaattori? Marko Hannula

Etsimme 2022 jääkiekon MM-kotikisoihin sosiaalisen median taitajaa, joka ottaa päävastuun MM-kisojen some-kanavien suunnittelusta, hallinnoinnista ja sisällöntuotannosta.

- Työ edellyttää sosiaalisen median tuntemusta sekä kykyä tuottaa kanavakohtaisesti räätälöityä, oivaltavaa sisältöä.
- Tehtävä sisältää sekä some-toimintojen ja -markkinoinnin suunnittelua että MM-kisojen päivittäisen some-tekemisen päivityksistä keskusteluihin, suuren yleisön sitouttamisesta kisatiimin some-sparraukseen.                                        
- Sisältöä täytyy pystyä tuottamaan sujuvasti suomeksi ja englanniksi.
- Videokuvausta ja -editointia sekä kuvankäsittelyä sosiaalisen median tarpeisiin on hyvä pystyä tekemään myös itse, muu graafinen osaaminen on plussaa.
- SEO- ja SEM-osaaminen on tekijälle etu.
- Koordinaattorin vastuualueelle kuuluu myös sometilien datan keräys ja analyysi.
- Ensimmäisen vuoden aikana (kausi 2020–2021) MM-kisojen sosiaalisen median koordinaattori toimii tukena myös Naisten Liigan viestinnässä toimien Naisten Liigan some-kanavien (FB ja IG) hallinnoijana ja päivittäjänä. Seurat päivittävät omia kanaviaan, mutta Naisten Liigan kanavien kautta viestitään koko Liigan asioista ja nostetaan esiin joukkueita, pelaajia ja mielenkiintoisia tarinoita.

MM-kisojen sosiaalisen median koordinaattori toimii MM-kisojen viestintä-, markkinointi- ja vastuullisuustiimissä. Työ edellyttää tiivistä yhteistyötä kisaorganisaation, Jääkiekkoliiton viestintä- ja markkinointitiimin sekä kisatapahtuman oikeudet omistavan Kansainvälisen Jääkiekkoliiton IIHF:n kanssa. Esimiehenä toimii MM-kisaorganisaation viestintäpäällikkö.

MM-kisojen aikana viestintä-, markkinointi- ja vastuullisuustiimi palvelee kahdessa kaupungissa, Tampereella ja Helsingissä. Valmistelut painottuvat Helsinkiin, mutta tähän tehtävään valittava henkilö toimii kisojen aikana Tampereella.

Aiempi työkokemus sosiaalisen median koordinaattorina, kansainvälisistä projekteista ja/tai suurtapahtumista on ehdoton etu. Tärkeintä on kuitenkin jatkuva halu ja kyky oppia ja ideoida sekä hyvä asenne. Haluamme tehdä kaikkien aikojen MM-kisat, olethan sinäkin valmis tekemään kunnianhimoista ja uutta luovaa some-työtä!

Jääkiekon MM-kisojen sosiaalisen median koordinaattorin työ alkaa syyskuussa 2020 tai sopimuksen mukaan. Tehtävä jatkuu kesäkuun 2022 loppuun.

Kiinnostuitko? Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi, CV ja palkkatoiveesi 26.8.2020 mennessä osoitteeseen suvi.aherto@finhockey.fi.

Lisätiedot: viestintäpäällikkö Suvi Aherto, p. 050 349 6121, tavoitettavissa varmimmin 12.8. klo 11–13, 14.8. klo 11–13 sekä 19.8. klo 14–16.

Olet nyt

Lisää A-maajoukkueen uutisia

Etsi sivustolta