×
maanantai, 22 maaliskuu 2021 09:12

Haukat haastaa runkosarjavoittajan välierissä – D-Kiekko kohtaa Karhu HT:n

Kirjoittanut
Haukat haastaa runkosarjavoittajan välierissä – D-Kiekko kohtaa Karhu HT:n Sini Löfman

Suomi-sarjan puolivälierät saatiin päätökseen viikonloppuna. Joukkueista ainoastaan Järvenpään Haukat selvitti tiensä välieriin puhtaasti otteluvoitoin 2–0. Muut välieräjoukkueet ovat runkosarjavoittaja Raahe-Kiekko, D-Kiekko sekä Karhu HT, jotka selvittivät tiensä välieriin tiukkojen vaiheiden kautta.

Raahe-Kiekon ja Riemun kaikki kolme peliä painuivat jatkoajalle, ja Karhun ja JHT:n välisen ottelusarjan peleistä jokainen ratkesi vain maalin erolla. Tasaista oli D-Kiekon ja Pyrynkin välillä.

Pudostuspelien pistepörssin top 3 -nimet ovat tällä hetkellä Karhu HT:n Mika Huhtasalo (6+3), Riemun Paavo Kilponen (4+5) sekä niin ikään Karhu HT:ssä pelaava Kasperi Nuto (3+6), kullakin siis 9 tehopistettä. 

Torjuntapörssin kärjessä majailee tässä vaiheessa Haukkojen Samu Mäkinen torjuntaprosentilla 95,7 ja hänen perässään toiseksi tehokkaimmin kiekkoja on pysäyttänyt JHT:n Juho Ratilainen prosentilla 95,3.

Sarjan välierät käynnistyvät keskiviikkona, kun Haukat matkaa Raahe-Kiekon vieraaksi Pohjois-Pohjanmaalle. Toinen ottelupari, D-Kiekko–Karhu HT, kohtaa ensimmäisessä ottelussaan Jyväskylässä torstaina. 

Finaalipaikkaan tarvitaan kaksi voittoa ja ensimmäinen finaaliottelu pelataan 31.3. 

Sarjan tilastot löytyvät täältä.

Olet nyt

Lisää Suomi-sarjan uutisia

 
 
 

Etsi sivustolta