×
maanantai, 08 maaliskuu 2021 10:38

Suomi-sarjan pudotuspeliparit selvillä – pelit käyntiin jo keskiviikkona

Kirjoittanut
Giantsin Niklas Westerlund voitti Suomi-sarjan runkosarjan pistepörssin Giantsin Niklas Westerlund voitti Suomi-sarjan runkosarjan pistepörssin Sini Löfman

Suomi-sarjan päätöskierrokset pelattiin pakettiin viikonloppuna, ja samalla selvisivät pudotuspelien ensimmäisen ottelukierroksen otteluparit.

Hollolalainen HC Giants ei paikallisten koronarajoitusten takia pystynyt pelaamaan kautta loppuun, mikä lopulta avasi paikan pudotuspeleihin runkosarjassa 13:nneksi sijoittuneelle Laser HT:lle, joka haastaa playoffien avauskierroksella runkosarjassa viidenneksi sijoittuneen Karhu HT:n.

Paras kolmesta -tyylillä pelattavan ensimmäisen pudotuspelikierroksen muut otteluparit ovat Pyry–Titaanit, Hunters–Riemu ja S-Kiekko–Haukat. 

Ottelusarjat alkavat jo keskiviikkona ja sarjat ovat ensimmäisen kerran katkolla lauantaina. Mikäli ottelusarjat venyvät kolmanteen peliin, pelataan sarjojen ratkaisuottelut sunnuntaina.

Vaikka Giants pelasi runkosarjassa lopulta vain 16 peliä, matkasi pistepörssin voitto Päijät-Hämeeseen, kun Giantsin Niklas Westerlund iski tehot 16+13=29. Seurakaveri Jesse Peltonen jäi Westerlundista vain pisteen päähän (8+20=28). Pistepörssin kolmos- ja nelospaikoille kiilasivat JHT-hyökkääjät Milan Davidek ja Jani Nurkkala, jotka molemmat iskivät runkosarjassa 27 tehopistettä.

Maalinsuulla runkosarjan tarkimmat olivat Riemun Henri Tikkanen ja HCIK:n Pontus Paakkonen, joiden torjuntaprosentti oli 93,3. Tasan 93:n torjuntaprosenttiin ylsi Karhu HT:n Veli-Matti Mäkinen.

Sarjan kärkinelikkoon ja samalla suoraan puolivälieräpaikkaan ylsivät runkosarjavoittaja Raahe-Kiekko, HCIK, D-Kiekko ja JHT. Suomi-sarjan puolivälierät alkavat keskiviikkona 17. maaliskuuta. 

Suomi-sarjan tilastot löytyvät täältä.

Olet nyt

Lisää Suomi-sarjan uutisia

 
 
 

Etsi sivustolta