torstai, 11 helmikuu 2016 09:29

Suomi-sarja // Hostikalla voitokas avaus: ”En tiedä miltä valmennuksen silmiin näytti”

Kirjoittanut
Viime kaudella Ville Hostikka pysäytti kiekkoja vielä Vaasan Sportin maalilla. Viime kaudella Ville Hostikka pysäytti kiekkoja vielä Vaasan Sportin maalilla. Pasi Mennander

SM-liigassa kymmenen kautta torjunut Ville Hostikka torjui keskiviikkoiltana uransa ensimmäisen Suomi-sarjan ottelun, kun hän debytoi Imatran Ketterän maalilla.

Ketterä kukisti kotiottelussaan KJT:n maalein 6-3, ja Hostikka torjui ottelussa 19 kertaa. Edellisen kerran hän oli ollut tositoimissa yksitoista kuukautta sitten, jolloin hän torjui Sportin maalilla.

- Välillä tuntui, että 4-6 viikon omatoimisen kesäharjoittelujakson jälkeen on ollut vaikeampi tulla mukaan peliin. En tiedä miltä valmennuksen silmiin näytti, Hostikka kertoi Ketterän YouTube-kanavalla.

- En voinut kieltäytyä, kun tuli mahdollisuus päästä pelaamaan kevään parhaita pelejä. Mestikseen nousun takia tänne tultiin, Hostikka paljasti motiivit ja tavoitteet loppukauden kattavan sopimuksen taustalta.

Keskiviikon toisessa Suomi-sarjan ottelussa Karhu HT kaatoi FPS:n 6-2, ja porilaisjoukkue nousi tasapisteisiin kolmantena olevan Iisalmen Peli-Karhujen kanssa.

Matkaa sarjakärki Ketterään on kaksitoista pistettä, ja tuo ero jää ottamatta kiinni. Ketterä on jo varmistanut vähintään runkosarjan kakkossijan.

 

Suomi-sarja kausi kaudelta

Sarjojen sivut

Jääkiekkoliiton alaisten sarjojen kausi päättyi koronaviruksen vuoksi 12.3.2020. Lue lisää täältä.

Liiga

Naisten Liiga

Mestis

Suomi-sarja

Nuorten SM-liiga

B-nuorten SM-sarja

B2-nuorten SM-sarja

C-nuorten SM-sarja

Rullakiekon SM-liiga

 

Etsi sivustolta