keskiviikko, 06 tammikuu 2016 08:38

Suomi-sarjan kevätkausi starttaa loppiaisena

Kirjoittanut
JHT:n Matti Kivisilta on laukonut tällä kaudella tehot 16+10=26, joilla hän on kalajokelaisjoukkueen sisäisen pistepörssin kärjessä. JHT:n Matti Kivisilta on laukonut tällä kaudella tehot 16+10=26, joilla hän on kalajokelaisjoukkueen sisäisen pistepörssin kärjessä. Riku Saari

Suomi-sarjan kolme viikkoa kestänyt sarjatauko päättyy keskiviikkona, jolloin ohjelmassa on kuusi ottelua.

Sarjakärki Imatran Ketterä vahvistui joulutauon aikana, kun seuran oma kasvatti puolustaja Jarno Lippojoki ja hyökkääjä Sami Ryhänen palasivat Etelä-Karjalaan. Keskiviikkona Ketterä isännöi D-Kiekkoa.

Ketterän perässä viiden pisteen päässä majailevat Iisalmen Peli-Karhut ja JHT Kalajoki. IPK vierailee keskiviikkona Joensuussa Kiekkokoplan isännöitävänä, ja JHT kohtaa Oulussa AIK:n.

Helmikuun lopussa alkaviin Suomi-sarjan pudotuspeleihin pääsee runkosarjan kahdeksan parasta joukkuetta. Nyt kahdeksatta sijaa pitää hallussaan KOOVEE, ja yhdeksäntenä oleva S-Kiekko on neljä pistettä tamperelaisten perässä.

Loppiaiskeskiviikkona KOOVEE pelaa Nokialla Pyryä ja S-Kiekko Kaarinassa HC Indiansia vastaan. Kierroksen kuudennessa ottelussa kohtaavat Naantalissa VG-62 ja Forssan Palloseura.

 

Suomi-sarja kausi kaudelta

Sarjojen sivut

Jääkiekkoliiton alaisten sarjojen kausi päättyi koronaviruksen vuoksi 12.3.2020. Lue lisää täältä.

Liiga

Naisten Liiga

Mestis

Suomi-sarja

Nuorten SM-liiga

B-nuorten SM-sarja

B2-nuorten SM-sarja

C-nuorten SM-sarja

Rullakiekon SM-liiga

 

Etsi sivustolta