torstai, 11 kesäkuu 2015 08:47

Suomi-sarja // Hunters hankki kaksi puolustajaa mestarijoukkueesta: ”Oikealla tiellä ollaan juuri nyt”

Kirjoittanut
Lari Arima pelasi veljensä Rikun kanssa viime kaudella Jokipojissa. Lari Arima pelasi veljensä Rikun kanssa viime kaudella Jokipojissa. www.porvoonhunters.fi

Suomi-sarjassa viime kaudella kahdeksanneksi sijoittunut Porvoon Hunters on hankkinut takalinjoilleen Suomi-sarjan mestarijoukkue Jokipojissa viime kaudella kiekkoilleet veljekset Lari ja Riku Ariman.

25-vuotias Lari Arima on pelannut aikuisurallaan Mestistä Kiekko-Vantaassa ja Suomi-sarjaa Hermeksessä, Jokipojissa, Titaaneissa ja Bewe TuusKissa. Riku Arima on pelannut Suomi-sarjaa Jokipoikien lisäksi mikkeliläisen Oilersin riveissä.

- Viime kaudella saavutettu Suomi-sarjan playoff-paikka ainoana sarjanousijoista oli hyvä työnäyte siitä mihin sitoutunut tekeminen ja hyvä joukkuehenki voi johtaa. Seuran ja organisaation kehittyminen sekä hyvä menestys onkin selvästi lisännyt pelaajien kiinnostusta Huntersia kohtaan, sanoo joukkueenjohtaja Jussi Talvio Huntersin verkkosivuilla.

- Meihin ollaan jatkuvasti yhteydessä pelaajien taholta ja toivottavasti voimme jo lähitulevaisuudessa kertoa lisää hyviä pelaajauutisia. Oikealla tiellä ollaan juuri nyt, Talvio lisää.

Päävalmentaja Tero Määtän luonnehdinnat uusista pelaajista Huntersin verkkosivuilla.

 

Suomi-sarja kausi kaudelta

Sarjojen sivut

Jääkiekkoliiton alaisten sarjojen kausi päättyi koronaviruksen vuoksi 12.3.2020. Lue lisää täältä.

Liiga

Naisten Liiga

Mestis

Suomi-sarja

Nuorten SM-liiga

B-nuorten SM-sarja

B2-nuorten SM-sarja

C-nuorten SM-sarja

Rullakiekon SM-liiga

 

Etsi sivustolta