sunnuntai, 16 syyskuu 2018 08:02

Suomen Cup: Karhu HT jatkoi yllätyksiään

Kirjoittanut Varpu Sihvonen

Suomi-sarjassa pelaava porilainen Karhu HT jatkoi yllätyksiään Suomen Cupissa, kun se kaatoi Mestis-joukkue Kokkolan Hermeksen puolivälierien toisen osaottelun jatkoerässä. Karhu HT pudotti näin Hermeksen jatkosta ja eteni Suomen Cupin välieriin.

Karhu HT voitti sarjaparin ensimmäisen osaottelun keskiviikkona 5-4 ja Hermes jälkimmäisen ottelun perjantaina 3-2, joten ratkaisu haettiin 20 minuutin jatkoerästä.

Karhu HT karkasi jatkoerässä 2-0 –johtoon ennen kuin Hermes heräsi. Tilanne oli 3-2 porilaisille, kun ottelussa hattutempun tehnyt Tuomas Huhtanen iski jatkoerän loppunumeroiksi 4-2.

Karhu HT kohtaa välierissä Mestiksen hallitsevan mestarin KeuPa HT:n Keuruulta, joka puolivälierissä pudotti jatkosta savonlinnalaisen SaPKon. Välieriin selviytyivät myös Heinolan Peliitat, joka kukisti Iisalmen IPK:n, ja Imatran Ketterä, joka pysäytti tamperelaisen KOOVEEn.

Välieräottelut pelataan keskiviikkona 19. syyskuuta ja perjantaina 21. syyskuuta paras kahdesta –menetelmällä, otteluiden alkamisajat löytyvät Jääkiekkoliiton tulospalvelusta.

 

Olet nyt

Sarjojen sivut

Jääkiekkoliiton alaisten sarjojen kausi päättyi koronaviruksen vuoksi 12.3.2020. Lue lisää täältä.

Liiga

Naisten Liiga

Mestis

Suomi-sarja

Nuorten SM-liiga

B-nuorten SM-sarja

B2-nuorten SM-sarja

C-nuorten SM-sarja

Rullakiekon SM-liiga

 

Etsi sivustolta