lauantai, 02 huhtikuu 2016 22:59

Ilveksen A-nuorten luottopuolustaja Jesper Mattila: ”Oltiin selvitty vaikeista paikoista jo aiemminkin”

Kirjoittanut
Jesper Mattila oli yksi Ilveksen johtavista pelaajista. Jesper Mattila oli yksi Ilveksen johtavista pelaajista. Pasi Mennander

Yksi Ilveksen A-nuorten runkopelaajista oli puolustaja Jesper Mattila, joka tahkosi illasta toiseen isoja ja tärkeitä peliminuutteja tamperelaisjoukkueen takalinjoilla.

Toisessa loppuottelussa Mattila istui vaihtopenkillä, kun voittomaaliksi jäänyt 2-1-osuma syntyi.

- Kerrankin pomppi näin päin. Olemme monta kertaa olleet lähellä menestystä, mutta nyt vasta tuli palkinto, Mattila tuumi.

- Ei näitä kuitenkaan tuurilla ratkaista. Joukkueellamme oli takana kasvattavia tappioita edellisiltä kausilta, mutta tähän kauteen lähdettäessä tiesimme, että voimme voitta kenet tahansa, joukkueensa varakapteeni muistutti.

Ilveksen joukkueessa pelasi isossa roolissa myös Jesperin kaksoisveli Julius, joka on hyökkääjä. Veljekset ovat jo parin kauden ajan lukeutuneet Ilveksen A-nuorten tärkeimpiin pelaajiin.

- Toisella erätauolla kopissa oli luottavainen olo, että tämä käännetään. Oltiin selvitty vaikeista paikoista jo aiemminkin, Jesper Mattila mietiskeli.

- Ensimmäisessä loppuottelussa noustiin kahden maalin takaa voittoon, joten se antoi uskoa. Aikaisemmilla kausilla oltiin maksettu niin paljon oppirahoja tiukoissa peleissä, että ne kasvattivat meitä matkalla kohti mestaruutta.

Mattilan kaksoset eivät kauaa ehdi juhlia Suomen mestaruutta, koska molemmat saivat kutsun alle 20-vuotiaiden maajoukkueen huhtikuussa pelattavaan turnaukseen.

- Maanantaina täytyy olla kello 6.30 Seutulassa, ja sitten lähdetään Tshekkiin. Onneksi ottelusarja ei venynyt kolmanteen peliin, koska silloin ulkomaille lähtö olisi ollut jo SM-finaalia seuranneena päivänä, Mattila päätti.

 

Olet nyt

Lisää Nuorten SM-liigan uutisia

Sarjojen sivut

Jääkiekkoliiton alaisten sarjojen kausi päättyi koronaviruksen vuoksi 12.3.2020. Lue lisää täältä.

Liiga

Naisten Liiga

Mestis

Suomi-sarja

Nuorten SM-liiga

B-nuorten SM-sarja

B2-nuorten SM-sarja

C-nuorten SM-sarja

Rullakiekon SM-liiga

 

Etsi sivustolta