maanantai, 05 lokakuu 2015 12:02

Otto Leskinen perustelee virettään Nuorten SM-liigassa - ”Kiekko pomppinut sopivasti”

Kirjoittanut
Kalpan Otto Leskinen kertoo yhteistyön päävalmentaja Sami Kapasen kanssa sujuvan hienosti. Kalpan Otto Leskinen kertoo yhteistyön päävalmentaja Sami Kapasen kanssa sujuvan hienosti. Jukka Salminen

KalPa komeilee viikonlopun jäljiltä sarjataulukon kärjessä. Puolustaja Otto Leskinen on yksi joukkueen alkukauden vahvoista suorittajista. 

Kymmenen pelatun runkosarjaottelun jäljiltä modernin, vikkelällä jalalla liikkuvan puolustajan tehot näyttävät lukemia 4+13=17, mikä oikeuttaa pistepörssin sijalle kaksi. Leskinen on vaatimaton arvioidessaan hyvän vireensä taustoja.

- Kiekko on vain sattunut pomppimaan sopivasti mulle.

Toista kauttaan Nuorten SM-liigassa pelaava Leskinen kehuu sen sijaan pakkipariaan Eetu Torpströmiä.

- Pelasimme B-junnuissa Eetun kanssa kaksi hyvää kautta yhdessä. Hänen kanssaan on löytynyt hyvä sävel nyt ikäluokkaa ylempänä. Toimiva yhteistyö nostaa omankin tekemisen tasoa.

Leskisen arki risteilee KalPan Liiga-joukkueen ja A-nuorten harjoitusten välillä. Merkonomi-opinnoissa on käynnissä viimeinen vuosi, mutta kouluun ei tahdo keritä. Ensimmäinen Liiga-esiintyminen tapahtui syyskuun lopussa.

- KalPan liiga-jengin valmentajat ja A:n päävalmentaja Sami Kapanen päättävät mihin tapahtumiin milloinkin osallistun. Arki kulkee nyt kiekko edellä. 

Kapanen toimii KalPan nuorten päävalmentajana ensimmäistä kauttaan. Leskisen mukaan homma sujuu.

- Hänen kanssa yhteistyö on toiminut muutenkin kuin tulosten osalta. Hän vaatii paljon, mutta antaa samalla tilaa pelaajien omalle luovuudelle.

Viime kaudella Leskinen oli mukana voittamassa Suomelle alle 18-vuotiaiden vuotiaiden MM-hopeaa. Tämän kauden päätavoite on selvä, eikä Leskistä pelota kertoa sitä ääneen.

- Haluan olla mukana MM-kotikisajoukkueessa. 

Lue myös: KalPa sarjakärkeen - Otto Leskinen tehopuolustajana

 

Nuorten MM-kisat pelataan Helsingissä 26.12.2015 - 5.1.2016. Liput myynnissä Lippupisteessä.

 

Olet nyt

Lisää Nuorten SM-liigan uutisia

Sarjojen sivut

Jääkiekkoliiton alaisten sarjojen kausi päättyi koronaviruksen vuoksi 12.3.2020. Lue lisää täältä.

Liiga

Naisten Liiga

Mestis

Suomi-sarja

Nuorten SM-liiga

B-nuorten SM-sarja

B2-nuorten SM-sarja

C-nuorten SM-sarja

Rullakiekon SM-liiga

 

Etsi sivustolta