maanantai, 27 syyskuu 2010 11:56

Nuorten SM-liiga: Lukon ykkösketju juhli lauantaina

Kirjoittanut

Nuorten SM-liigan lauantain kierroksella iskettiin 51 maalia. Vain JYP pystyi kotivoittoon, kuusi muuta ottelua päättyivät vierasjoukkueen juhliin. Lue ottelukatsauksen osa 1.

Ässät - Lukko 5-6

Ässät ei pystynyt avaamaan kauden pistetiliään kolmannessa ottelussaan. Porilaiset voittivat laukaukset 86-57, mutta Lukko-maalivahti Patrik Heikkilä kannatteli joukkuettaan 45 torjunnalla.

Lukon ykkösketju Charles Bertrand - Jere Laaksonen - Antti Tenkanen oli illan ratkaisuroolissa. Bertrand keräsi tehot 2+2, Laaksonen 2+1 ja Tenkanen 0+3. Ässien Joni Riiholalle merkittiin pisteet 0+2.

Ottelun kolmannessa erässä tehtiin 13 minuutin ja 50 sekunnin aikana peräti seitsemän maalia (Ässät 3, Lukko 4).

Kärpät - Tappara 3-5

Tapparan kolmosketjun hyökkääjät Matias Simontaival ja Jani Lehtonen keräsivät kolme pistettä joukkueen voitto-ottelussa. Simontaipaleelle merkittiin 1+2 ja Lehtoselle 2+1. Kärppien Markus Korkiakoski ja Petja Summanen keräsivät kaksi syöttöpistettä.

Kärpistä luottopelaajiin kuuluivat ykkösparin puolustajat Ville Pokka ja Veli-Valtteri Leinonen. Pokka pelasi 25.02 ja Leinonen 25.53. Myös hyökkääjä Sakari Manninen sai runsaasti vastuuta, peliaika 24.21. Tapparasta eniten peliaikaa keräsi pakkipari Juha Korkeamäki (26.18) - Joonas Liimatainen (26.37).

Tappara on neljä ottelua pelanneista joukkueista vähiten maaleja (7) päästänyt joukkue.

Ilves - Pelicans 1-7

Lahtelaisten maalijuhlat toisessa erässä ratkaisivat ottelun: Pelicans voitti erän peräti 5-0. Ilveksen kuparinen ja Pelicans-vahti Tuukka Huumosen nollapeli särkyivät vasta reilu minuutti ennen ottelun päätöstä, kun Ilveksen Patrik Moisio osui. Huumonen torjui ottelussa kaikkiaan 40 kertaa.

Pelicansista tehopisteykkösiä olivat Joni Häppölä ja Tuukka Rajamäki tehoilla 1+2. Topi Kettunen (2+0), Iiro Sopanen (1+1) ja Niko Forsström (0+2) ylsivät kahteen pisteeseen.

Puolustaja Niko Forsström pelasi ottelusta lähes puolet (29.41) ja oli ottelun peliaikaykkönen. Ilveksestä Lauri Viitasen minuutit olivat 26.29.

Olet nyt

Lisää Nuorten SM-liigan uutisia

Sarjojen sivut

Jääkiekkoliiton alaisten sarjojen kausi päättyi koronaviruksen vuoksi 12.3.2020. Lue lisää täältä.

Liiga

Naisten Liiga

Mestis

Suomi-sarja

Nuorten SM-liiga

B-nuorten SM-sarja

B2-nuorten SM-sarja

C-nuorten SM-sarja

Rullakiekon SM-liiga

 

Etsi sivustolta