tiistai, 01 maaliskuu 2016 12:33

Kärppien Jasmin Hulanmäki on Naisten SM-sarjan helmikuun tulokaspelaaja

Kirjoittanut
Jasmin Hulanmäen kausi on ollut onnistunut. Jasmin Hulanmäen kausi on ollut onnistunut. Jukka Salminen

Naisten SM-sarjan helmikuun tulokaspelaajaksi on valittu Oulun Kärppien hyökkääjä Jasmin Hulanmäki.

Pyhäjoelta lähtöisin oleva Hulanmäki, 20, pelaa Naisten SM-sarjassa ensimmäistä kauttaan, ja helmikuun seitsemässä ottelussa hän teki kolme maalia.

- Jasmin on pelannut erittäin vahvan ja nousujohteisen tulokaskauden sekä playoff-sarjan, ja osoittanut omaavansa kaikki taidot nousta kansalliselle ja kansainväliselle huipputasolle, Tyttöjen maajoukkueen valmennusjohto perustelee valintaa.

Hulanmäki on mielissään valinnasta, ja myöntää alun Naisten SM-sarjassa olleen haastava hänelle.

- Kausi on sujunut nousujohteisesti. Alku oli itselleni haastava, koska pelasin viime kauden harrastesarjassa. Naisten SM-sarjassa nopeus yllätti aluksi, mutta vauhtiin totuttuani yllätyin siitä kuinka hyvin pärjään.

- Luistelussa olen mennyt erityisesti eteenpäin, ja oikeastaan jokaisella osa-alueella olen kehittynyt, runkosarjan 28 ottelussa pisteet 13+8=21 merkkauttanut hyökkääjä tuumii.

Hulanmäki päätyi jääkiekon pariin aikanaan isoveljensä innoittamana. Pyhäjoen lisäksi hän pelasi Raahessa ennen siirtymistään Ouluun ja Kärppiin.

Tällä kaudella hänellä on mahdollisuus päästä SM-mitalin makuun. Kärpät selvitti puolivälierissä tieltään Team Kuortaneen, mutta hävisi välieräsarjansa runkosarjan voittaneelle JYPille.

Vastustaja pronssiotteluun ei ole vielä selvillä.

- Voittamaan lähdetään totta kai. Pelasimme hyvin JYPiä vastaan välierissä, mutta se ei riittänyt loppuottelupaikkaan.

- Jos pelaamme pronssiottelussa samalla tavalla kuin JYPiä vastaan, uskon että voitamme pelin. Mitään ei siis tarvitse alkaa muuttaa pelissämme, Hulanmäki päättää.

 

Olet nyt