maanantai, 02 maaliskuu 2015 08:31

JYP varmisti finaalipaikkansa Naisten SM-sarjassa - Välilä-Saari -kaksikko hurjassa iskussa

Kirjoittanut
Riikka Välilä - Saila Saari -kaksikko kuvattuna helmikuun EHT-turnauksessa. Riikka Välilä - Saila Saari -kaksikko kuvattuna helmikuun EHT-turnauksessa. Pasi Mennander

Naisten SM-sarjan finaaleissa kohtaavat JYP ja Blues. Blues varmisti finaalipaikkansa lauantaina, JYP sunnuntaina. Finaalit alkavat ensi lauantaina Jyväskylästä.

JYP otti välieräsarjansa kolmannen voiton sunnuntaina, kun se kukisti Ilveksen vieraissa maalein 6-3.

Jyväskyläläisten ykkösketjun tehokaksikko Riikka Välilä - Saila Saari oli hurjassa iskussa, Välilä teki hattutempun (3+1) ja Saari merkkautti 2+2. Kakkosketjun Marjo Voutilainen teki maalin ja syötti kaksi, kapteeni Jenni Hiirikoski puolestaan pohjusti syötöillään kolme maalia.

- Haluttiin todella pistää sarja poikki tänään, Välilä summasi.
- Ilves tuli kovaa alussa, mutta kestettiin se ja toisessa erässä saatiin maalihanat kunnolla auki.
- Ilves ei päästänyt meitä tässä välieräsarjassa helpolla, ja pääsi yllättämään ekassa pelissä. Se oli toisaalta hyvä herätys meille. Tietysti upeaa päästä pelaamaan finaaleissa, nyt heti alkaa latautuminen niitä pelejä kohti, Välilä sanoi.

JYP voitti avauserän 2-1 ja toisen peräti 4-0. Kolmannessa Ilves kiri etumatkaa kiinni kahden osuman verran.
- Tänään pelattiin kaksi erää todella kovalla asenteella ja tehtiin tarvittavat maalit. ”Mummeli” (Välilä) johti tulitusta kolmella maalilla, Hiirikoski kertasi.
- Meillä oli hieno vastus tässä sarjassa ja pelit oli todellista playoff-vääntöä. Mahtavaa päästä kohtaamaan Blues finaalissa! Ilvekselle tsemppiä pronssipeliin, Hiirikoski sanoi ja kiitteli JYP-faneja, jotka ovat kannustaneet omiaan kotona ja vieraissa.

Ilves-JYP -ottelun tilastotapahtumat

JYPin ja Bluesin välinen finaalisarja alkaa lauantaina. Mestaruuteen vaaditaan kolme voittoa. HPK ja Ilves pelaavat lauantaina pronssiottelun Hämeenlinnassa.

 

 

Olet nyt

Sarjojen sivut

Jääkiekkoliiton alaisten sarjojen kausi päättyi koronaviruksen vuoksi 12.3.2020. Lue lisää täältä.

Liiga

Naisten Liiga

Mestis

Suomi-sarja

Nuorten SM-liiga

B-nuorten SM-sarja

B2-nuorten SM-sarja

C-nuorten SM-sarja

Rullakiekon SM-liiga

 

Etsi sivustolta