lauantai, 29 syyskuu 2012 21:40

Jestapa Jebalis - Kuortaneella kaukalo täynnä talenttia, JYP parempi

Kirjoittanut Virpi Aralinna

Naisten SM-sarjan Team Oriflame kärsi kauden neljännessä ottelussa avaustappionsa. JYP haki vieraspisteet Kuortaneelta maalein 5-1. Tässä Teamin joukkueenjohtajan Virpi Aralinnan raportti, josta ei talenttia puutu, höystettynä JYPin kommenteilla.


Talentit tulivat tällä kertaa Jyväskylästä, kun JYP kävi Kuortaneella kuittaamassa täyden pistepotin Team Oriflame Kuortaneen ja JYP:in välisessä sarjakauden ensimmäisessä kohtaamisessa. Lopputulema oli 1-5.

Vieraat pitivät suoritustasonsa alusta loppuun tasaisena. Mukana oli sopiva määrä yllätyksellisyyttä ja ehkä huumoriakin. Onnistujia oli useita ja kapteeni Jenni "Jeba" Hiirikoski rytmitti koko orkesteria rohkealla ja ennakkoluulottomalla suorituksella.


Team Oriflame Kuortaneen kuviot estradilla olivat aika-ajoin vauhdikkaita ja rohkeita. Puolustusta kannateltiin koko joukkueen voimin ja hyökkäyksiin noustiin jopa hyviin pyramideihin, mutta se vaan ei riittänyt tällä erää.

Toisessa erässä oli improvisaatiota enemmän kuin suunniteltua toimintaa ja se näkyi jäähyinä. Maalissa Eveliina Suonpää seisoi tukevasti puolustuspyramidin alimmaisena torjuen koko pelissä yhteensä 45 kertaa. Tässä jaksossa jatkoon kuitenkin menivät molemmat joukkueet.

Seuraava keskinäinen koitos on Jyväskylässä 17. lokakuuta. Siihen mennessä molemmat joukkueet ehtivät opetella uusia taitoja ja kasvattaa talenttiaan. Ja niin pitää tehdäkin, jos meinaa finaaliin.

- Alkusähellyksen jälkeen alettiin saada omasta pelistä kiinni ja jalka joukkueella liikkui hyvin läpi koko pelin, JYPin avausmaalin tehnyt Saila Saari sanoi.

- Kaikki kolme kenttää onnistuivat tänään. Mielestäni tämä oli näistä neljästä pelatusta pelistä meidän ehjin tähän asti. Laukauksetkin alkoivat mennä maalia kohti ja sitä kautta saatiin maalejakin aikaan. Kaikki meidän maalimme olivatkin mielestäni hienoja ja hyvin tehtyjä. Pakit pelasivat varmasti oman pään ja avaukset napsahtivat lapoihin, hyökkääjät taas ajoivat ahnaasti maalille hämmentämään vastustajan puolustusta, Saari jatkoi.

JYPin päävalmentaja Mika Väärälä oli tyytyväinen omiensa esitykseen.

- Tänään pelattiin tosi hyvin koko peli. Jaksettiin painaa hyvällä jalalla alusta loppuun ja pysyttiin pois jäähypenkiltä. Kakkoserässä tehtiin tarvittavat maalit ja se oli siinä, Väärälä totesi.

Team Oriflame pyrkii palaamaan voittokantaan sunnuntaina kello 15:30 käynnistyvässä kotiottelussaan Ilvestä vastaan. JYP puolestaan kohtaa kotonaan Salo HT:n alkaen kello 18:45.

Team Oriflame-JYP -ottelun tilastotapahtumat

Lauantain ottelut:
Ilves         - Blues    2- 8
KalPa         - HPK      5- 6
Team Oriflame - JYP      1- 5
Salo HT       - Kärpät   1-11

Sunnuntain ottelut:
12:30 KalPa         - HPK
15:30 Team Oriflame - Ilves
15:30 Blues         - Kärpät
18:45 JYP           - Salo HT

 

Olet nyt