keskiviikko, 24 lokakuu 2012 01:25

"Vakkeri laittaa kiekot reppuun" - JYP-hyökkääjä maalipörssin kärkeen

Kirjoittanut

Keskiviikkona Team Oriflamea vastaan 4+1. Lauantaina KalPa-pelissä 5+0. Siinä JYPin Suvi Vackerin pistekertymä viime viikolta. Hän teki muutamassa päivässä hirmuloikan Naisten SM-sarjan maalipörssin kärkeen.


Kauden kuudessa ensimmäisessä ottelussaan Vacker oli tehnyt viisi maalia. Kahden ottelun tehoilut nostivat hänet neljääntoista maaliin ja koko sarjan maalipörssin ykköseksi.

- En mä oikein tiedä, palaset on alkanut vain loksahteleen kohdilleen, niin henkilökohtaisesti, mutta eritoten ketjun kanssa, Vacker kommentoi.

- Ja on meillä myös huikeat pakit. Olen koettanut vain suoraviivaistaa peliä ja keskittyä perusasioihin. "Mammalle" (Maarit Lahtinen) ja Sailalle (Saari) kuuluu kyllä iso hatunnosto, kovia työntekijöitä, mutta myös pelintekijöitä, mahtavaa pelata heidän kanssaan!

Maarit Lahtinen kiitteli lauantain KalPa-voiton (7-1) jälkeen ketjukaverinsa peliä.

- Eka erä ei ollut parasta peliä, mutta sen jälkeen alkoi kulkea ja paikoista tehtiin maalit. Laitettiin jalat liikkeelle ja Kalevan Pallo oli lyöty! Yhteispeli toimi hyvin, Vakkeri laittaa kiekot reppuun ja me muut häärätään ympärillä!

Naisten SM:n maalipörssin kärki:
1. Suvi Vacker JYP         14
2. Linda Välimäki Blues    13
3. Annina Rajahuhta Blues  11
4. Riikka Noronen HPK      10
5. Tanja Niskanen KalPa    10
6. Tiina Saarimäki Ilves    8
7. Katja Nurmesniemi  HPK   8
8. Anne Helin Kärpät        8
9. Anni Rantanen Ilves      7
10. Salla Korhonen Blues    7

Naisten SM-sarjan maalipörssin 25 parasta

Olet nyt