sunnuntai, 28 lokakuu 2012 14:24

Todistettavasti voitollinen - Team Oriflame KalPaa viekkaampi

Kirjoittanut Virpi Aralinna, joukkueenjohtaja

Lumi oli satanut pari päivää aiemmin ja pakkasasteet pitivät maan valkoisena. KalPan naiset kaarsivat bussilla pihaan. Leijonanpentuleiriläiset pakkailivat kamojaan kasalla ja antoivat tilaa Team Oriflame Kuortaneen vieraille. Kotijoukkue oli vielä peliä valmistelevassa palaverissa, kun vieraat jo valmistautuivat pitkän bussimatkan jälkeen alkulämmölle. Huoltajat ahkeroivat omia hommiaan ja toimitsijat saapuivat paikalle.


Tuomari pudotti kiekon jäähän ja aloitusviisikot singahtivat liikkeelle. Vähitellen pöytäkirjaan ilmaantui merkintöjä "2 min ja selitys".  Vieraat veivasivat alun lujempaa ja pitivät kotijoukkueen maalivahti Eveliina Suonpään lämpöisenä. KalPan liukkaat hyökkääjät olivat jatkuvasti siniviivan alapuolella. Kotijoukkue onnistui välillä sekoittamaan vieraiden painostusta ja pelin ensimmäinen maalikin syntyi tällaisesta yllätyksestä, kun Jenna Suokko hoiti homman loppuun asti.

KalPan Tanja Niskanen ei tästä hätkähtänyt vaan tarjoili edelleen namusyöttäjä, joista Marjo Voutilainen ja Johanna Juutilainen tuuppasivat tuomarin viheltämään maalin merkiksi.

Välipuheet pidettiin molemmissa pukukopeissa. Tarina jäällä oli edelleen vauhdikasta, mutta aika paljon mentiin harhapoluillakin pitkin kenttää. Harhautuksissa kuitenkin onnistuivat kotijoukkueen Christa Alanko ja Janita Juvakka, jonka sisuaskissa oli vielä vähän pureskeltavaa hänen sutiessaan kiekon maaliviivalta peremmälle. Nyt alkoi Team Oriflame Kuortaneen voitontahto kuplia pintaan. Seuraavien välipuheiden jälkeen nämä kuplat jalostettiin viisaan puolustuksen käyttöön.

Team Oriflame Kuortane ja KalPa kohtasivat nyt kolmannen kerran ja Team oli todistettavasti voitollinen.

Kuva: Virpi Aralinna

Naisten SM-sarja viikonloppuna:
Lauantaina:
Ilves         - JYP        1-2
Kärpät        - Salo HT   14-0
Team Oriflame - KalPa      4-2
Blues         - HPK        3-2
Sunnuntaina:
Kärpät - Salo HT
JYP    - Team Oriflame
HPK    - Ilves 

Olet nyt