sunnuntai, 28 lokakuu 2012 16:45

Lindstedtillä vaikeaa Tampereella - "Meinasin hypätä väärään aitioon"

Kirjoittanut

Lindstedt_Rosa_Naisleijonat.jpg

JYPin naiset hakivat lauantaina 2-1-voiton Tampereelta. Ilveksen ex-puolustajalla Rosa Lindstedtillä oli tunteikas paluu vanhaan kotihalliinsa eikä Nina-siskokaan päässyt helpolla.


- Aika hankalaa mennä vanhaan omaan kotihalliin vierasjoukkueen mukana, vaikka Ilvestä vastaan ollaankin jo pelattu, mutta ei Tesomalla. Halliinkin piti mennä sisään ”väärästä” ovesta, JYPissä ensimmäistä kauttaan pelaava Rosa kertoi.

- Pelin aikana pari kertaa meinasin hypätä väärän vaihtoaitioonkin. Tiukka peli, meidän joukkueella peli parani loppua kohti ja tärkeintä että voitettiin.

Rosan sisko Nina Mustasilta oli yhtä hämmentynyt katsomon puolella.

- Olihan se erilaista kannustaa Rosaa JYPin paidassa, kun monta vuotta tottui kannustamaan Ilvestä. Hermostuneisuus näkyi pelin alussa, mutta pian jo Rosa pääsi omalle varmalle tasolleen jolloin häntä ei kyllä ohiteta. Tällä kaudella on ollut ilo nähdä Rosan nauttivan pelaamisesta, Nina kertoi.

Molemmat joukkueet onnistuivat avauserässä maalinteossa kerran. JYPin voittomaalista vastasi ajassa 44.19 Saila Saari.

- Tahmean ensimmäisen erän jälkeen paransimme peliä toisessa erässä ja kolmannessa erässä pääsimme parhaiten toteuttamaan omaa pelitapaamme, Saari sanoi.

- Vaikka oli hankala peli niin pystyimme kuitenkin kääntämään pelin voitoksi. Tällä kaudella olemme oppineet voittamaan tiukkoja pelejä. Voittomaalissa Minde (Minna Vähäkoski) vapautti upealla syötöllä minut läpiajoon ja sain onneksi tehtyä maalin. Meeri (maalivahti Räisänen) torjui Ilveksen yritykset ja varmisti meidän voiton.


Naisten SM-sarja viikonloppuna:
Lauantaina:
Ilves         - JYP        1-2
Kärpät        - Salo HT   14-0
Team Oriflame - KalPa      4-2
Blues         - HPK        3-2
Sunnuntaina:
Kärpät - Salo HT
JYP    - Team Oriflame
HPK    - Ilves

 

Olet nyt