perjantai, 10 syyskuu 2010 13:37

Bluesin joukkueenjohtaja Annu Rokkanen: Jälleen mitalitaistoon

Kirjoittanut

Blues lähtee naisten SM-sarjaan joukkueella, joka on sekoitus kokemusta ja nuoruutta. 2000-luvulla yhdeksän Suomen mestaruutta voittanut Blues aloittaa lauantaina kautensa tavoitteenaan mitali, kertoo joukkueenjohtaja Annu Rokkanen.

Päättyneestä kesäkaudesta:
- Kauteen lähdetään odottavaisin ja nöyrin mielin. Asiat saatiin alkukesästä kuntoon, valmennusryhmä on hyvä ja joukkue kasassa. Sami Haapanen jatkaa päävalmentajana ja kahdeksan SM-kultaa voittanut Piia Kotikumpu tuo valmennusryhmään pelaajan näkökulmaa.

- Uusista pelaajista mainittakoon puolustaja Janina Forsback, jonka saimme joukkueeseemme poikien puolelta. Hän on hyvin mielenkiintoinen pelaaja. Kiekkoseura Nouxista siirtyi Bluesiin kuusi tyttöä - Emmi Jokipelto, Anna Lind, Anna Saari, Mari Koivisto, Emilia Ojala ja Mari Ahvensalmi.

Seurattavia pelaajia:
- Janina Forsback on seuraamisen arvoinen, mutta antaisin hänen nuorena pelaajana ensin ottaa paikkansa joukkueessa. Uusi maalivahtimme Mari Koivisto on mielenkiintoinen vahvistus joukkueeseemme. Christine Posa osoitti viime kaudella vaarallisuutensa.

Alkavan kauden tavoite:
- Uskon, että Blues on mitaleilla tälläkin kaudella.

Avausviikonlopun ohjelmasta:
- Kohtaamme lauantaina vieraissa Ilveksen ja sunnuntaina kotona Salon. Voittoja haemme - olisi kiva kuitata heti avausiltana Ilvekselle viime kevään finaalisarjan tappio.

Olet nyt

Sarjojen sivut

Jääkiekkoliiton alaisten sarjojen kausi päättyi koronaviruksen vuoksi 12.3.2020. Lue lisää täältä.

Liiga

Naisten Liiga

Mestis

Suomi-sarja

Nuorten SM-liiga

B-nuorten SM-sarja

B2-nuorten SM-sarja

C-nuorten SM-sarja

Rullakiekon SM-liiga

 

Etsi sivustolta