sunnuntai, 24 helmikuu 2019 12:38

CSM: Jokerit tyrmäsi Bluesin – ”Hätäännyttiin ja ruvettiin pelaamaan”

Kirjoittanut Joni Hildén
ERINOMAISUUDEN TAVOITTELU
Viljam Sandvik. Viljam Sandvik. Riku Laukkanen

Jokerit kukisti Bluesin maalein 8-3 C-nuorten SM-sarjan ottelussa Espoossa perjantai-iltana. Ottelun ratkaisevana kaksikkona olivat Viljam Sandvik (2+2=4) ja Samu Salminen (1+4=5), jotka vastasivat suurimmasta osasta Jokereiden osumista.

- Ensimmäinen erä oli vähän vaikea, mutta kaksi viimeistä erää olivat ihan hyvää peliä meidän jengiltä, Sandvik totesi.

Ottelun ratkaisu nähtiin Sandvikin mukaan siinä vaiheessa, kun Blues kavensi ottelun lukemiin 3–4. Tuon jälkeen kentällä nähtiin vain yksi joukkue, Jokerit.

- Siinä ehkä hätäännyttiin ja ruvettiin pelaamaan vain hyvin. Tehtiin oikeita juttuja ja iskettiin maaleja, niin voitettiin, Sandvik mietti.

Sandvik on pelannut nyt kolme viimeisintä ottelua C-junioreiden mukana ja hän on niissä kamppailussa iskenyt vakuuttavat tehot 7+6=13. Kauden aikana hän on edustanut B-junioreita 36 ottelun verran ja tililtä löytyy myös yksi A-junioreiden kamppailu.

- Kyllä täällä on aika kiva pelata, kun saa isompaa roolia ja ehkä pystyy kiekon kanssa tekemään enemmän asioita, Sandvik tuumi.

- On ollut vähän sellainen vaihteleva kausi. On ollut jaksoja, kun on mennyt hyvin ja sitten ollut jaksoja, kun ei oikein mikään onnistu, ja mennyt huonosti. Kaiken kaikkiaan on kuitenkin ollut ihan hyvä kausi.

 

Sandvik U16-maaottelussa Tshekkiä vastaan 8. helmikuuta 2019. Kuva: Pasi Mennander

 

Kausi on poikinut Sandvikille myös mahdollisuuden pukea Leijonapaita päällensä, kun hän on ollut mukana kahdella eri leirityksellä.

- Se oli kyllä kivaa, kun pääsi näkemään missä se oman ikäluokan kärki menee ja mittaamaan oman tasonsa siellä, Sandvik iloitsi.

Ottelun Blues–Jokerit tilastotapahtumat tulospalvelussa
Viljam Sandvikin pelaajakortti Leijonat.fi:ssä

Olet nyt

Lisää C-nuorten SM-sarjan uutisia