maanantai, 10 lokakuu 2011 11:58

CSM: Kärpät ja JYP jatkavat lohkosta 4

Kirjoittanut
Ilman pistemenetyksiä pelannut Kärpät ja neljä voittoa kuudesta ottelusta kerännyt JYP ovat varmistaneet paikkansa C-nuorten SM-sarjassa. Lohkon 4 viimeisestä jatkopaikasta käydään vielä kiivas kamppailu.


Sarjakärki Kärpät ei pelannut viikonloppuna. JYP varmisti käytännössä suoran jatkopaikkansa 6-0-voitollaan Jokipojista. Kolmospaikalla olevalla KalPalla on jäljellä enää ottelu Jokipoikia vastaan, joka sen on pakko voittaa kamppaillakseen ristiinkarsintapaikasta. YJK:n ja JHT:n yhdistelmäjoukkueen maaliero on aavistuksen KalPaa huonompi ja sen olisi napattava lauantaina JYPiltä ainakin piste tai kaadettava sunnuntaina Jokipojat suurinumeroisesti ristiinkarsintapaikan saalistaakseen.

Kärppien Antti Kalapudas on lohkon pörssiykkönen (5+13). KalPan Kasper Kapanen on maalipörssin kärjessä 11 osumallaan. Viikonlopun maalitykki oli YJK/JHT:n Jonne Tammela, joka teki molemmissa otteluissaan hattutempun.

Jokipojat - YJK/JHT 4-7
Jokipojat johti avauserän jälkeen jo 3-0, mutta YJK-JHT teki päätöserässä peräti viisi maalia ja nousi jatkopaikan kannalta elintärkeään voittoon. Kapteeni Jonne Tammela oli vierailijoiden tehomies hattutempullaan (3+0). Jussi Letola (2+1) viimeisteli kaksi maalia päätöserän ratkaisuhetkillä.

KalPa - YJK/JHT  3-6
YJK-JHT esiintyi toistamiseen vahvasti päätöserässä ja ratkaisi ottelun edukseen kahdella maalilla. Jonne Tammela teki viikonlopun toisen hattutemppunsa (3+1) ja Tuomas Vartiainen säesti tehoilla 1+2. Vierailijoiden maalilla Samuli Rasilainen torjui kaikkiaan 46 kertaa ja oli voiton takuumiehiä. Päätöserässä torjuntoja kirjattiin 21.

JYP - Jokipojat 6-0
JYPin Lasse Likola tarvitsi vain 13 torjuntaa nollapeliinsä. Virkaveli Sami Kosunen venyi kiekon tielle 54 kertaa. JYPistä William Kangasniemi (1+1) ja Julius Nättinen (0+2) olivat joukkueen tehokkaimmat.

Olet nyt

 
 
 

Etsi sivustolta