maanantai, 26 syyskuu 2011 12:57

CSM: Karsinnat käynnistyivät 15 ottelulla

Kirjoittanut

CSM_Aleksi_Hilli_kuvituskuva_0303.jpgC-nuorten SM-karsinnat käynnistyivät viikonloppuna neljässä lohkossa. Kaksi ottelua pelanneista joukkueista Blues, Jokerit, Tappara ja Kärpät nappasivat kaksi voittoa. Viikonlopun tehomiehenä hääri toisen polven kiekkoilija Aleksi Saarela.

Blues voitti lohko 1:ssä TPS:n ja Pelicansin yhteismaalein 9-3. Hyökkääjä Alex Levänen teki otteluissa pisteet 3+1 ja on joukkueensa tehokkain pelaaja.

Lohko 2:ssa Jokerit kaatoi perjantaina Ilveksen ja sunnuntaina Ässät. Yhteismaalit Jokerien eduksi 14-4. Jokerien Miro Mäkinen teki Ilvestä vastaan hattutempun ja Ässiä vastaan pisteet 1+1.

Tappara on lohko 3:n kärkijoukkue. Lauantaina kaatui vieraissa HIFK 7-3 ja sunnuntaina kotikaukalossa SaiPan ja Ketterän yhdistelmäjoukkue. Anton Levtchi kuritti HIFK:ta tehoilla 4+1.

Sunnuntain tehopelaaja oli lohko 3:ssa pelaavan Lukon Aleksi Saarela, joka kokosi 8-5-voitossa HIFK:ta vastaan pisteet 3+3. SM-liigassa maaleja mättäneen ja Lukon C-nuoria nykyään valmentavan Pasi Saarelan poika kuuluu ikäluokan vm 97 tulevaisuuden nimiin.

Kärpät johtaa lohko 4:ää puhtaalla pelillä. Oululaiset tekivät Jokipoikien ja KalPan verkkoon yhteensä 15 maalia. Arttu Ruotsalainen iski hattutempun KalPan verkkoon.

Kuva: Jääkiekkoliiton kuva-arkisto

Olet nyt

 
 
 

Etsi sivustolta