maanantai, 23 syyskuu 2019 08:48

BSM: TPS karkasi KooKoolta päätöserässä – Kapteeni Juuso Saarinen: ”Jos siitä paikasta olisi vielä erehtynyt...”

Kirjoittanut Leeni Pellinen
ERINOMAISUUDEN TAVOITTELU
Kapteeni Juuso Saarinen. Kapteeni Juuso Saarinen. Leeni Pellinen

TPS oli sunnuntaina tyly isäntä Kouvolan KooKoota vastaan ja nappasi sarjapisteet lopulta maalein 5–2.

– Saatiin otteluun hyvä alku, kertasi joukkueen kapteeni Juuso Saarinen ottelun jälkeen viitaten Vili Munkin viimeistelemään avausmaaliin kolmen minuutin pelin jälkeen.

Saarinen harmitteli joukkueensa lukuisia hukattuja maalipaikkoja ottelun kahdessa ensimmäisessä erässä.

– Mutta sitten päätettiin, että tullaan kolmanteen ja ratkaistaan ottelu. Tiedettiin koko ajan, että hoidetaan tää, kun pelataan vaan omaa peliä ja ollaan kärsivällisiä. Ei siinä mitään taikatemppuja tarttettu, Saarinen kuvasi.

Kotijoukkueen marssi alkoi päättäväisesti viimeisessä erässä, kun heti ensimmäinen pitkä hyökkäys tuotti tärkeän 2–1-johtomaalin heti toisella minuutilla. Osuman viimeisteli Juraj Slafkovsky.

KooKoon valmennusjohto otti aikalisän TPS:n siirryttyä Eemeli Saaren maalilla 3–1-johtoon. Vieraat eivät luovuttaneet ja heti 11 sekuntia myöhemmin Tommy Tyyskä kavensi lukemiksi 3–2.

Viisi syöttöpistettä alkukauden aikana kerännyt Saarinen pääsi tuulettamaan kauden avausmaaliaan reilut neljä minuuttia ennen päätössummeria.

– Hyvin saatiin käännettyä omasta päästä, ja Väisäsen Kalle antoi hienon syötön, niin siitä sain ihan rauhassa laittaa kiekon reppuun. Jos siitä paikasta ois vielä erehtyny, niin oisin varmaan saanut kuulla siitä, Saarinen analysoi joukkueensa neljättä osumaa hymyillen.

Kausi on vielä alkutekijöissään, mutta joukkueen tavoiteet on korkealla, mutta kapteenin mukaan luistimet pidetään tiukasti jäässä ja keskitytään työntekoon.

– Mennään tässä peli kerrallaan eikä nyt lähdetä vielä haaveilemaan mistään.

Rennoksi ja reiluksi kapteeniksi itseään kuvailevan Saarisen mukaan joukkueessa vallitsee tällä hetkellä loistava henki ja koppiin on mukava mennä.

– Kiva olla kyllä kapteeni tällaisessa joukkueessa. Treeneissä on hauskaa, ja kopissa on mukavaa - kuten nytkin kuuluu, huikkasi iloinen ja voittoon tyytyväinen Saarinen ja palasi mukaan voitonjuhliin.

Ottelun tilastotapahtumat tulospalvelussa
Juuso Saarisen pelaajakortti Leijonat.fi:ssä

Olet nyt

Lisää B-nuorten SM-sarjan uutisia

Sarjojen sivut

Jääkiekkoliiton alaisten sarjojen kausi päättyi koronaviruksen vuoksi 12.3.2020. Lue lisää täältä.

Liiga

Naisten Liiga

Mestis

Suomi-sarja

Nuorten SM-liiga

B-nuorten SM-sarja

B2-nuorten SM-sarja

C-nuorten SM-sarja

Rullakiekon SM-liiga

 

Etsi sivustolta