torstai, 27 helmikuu 2020 16:41

2020 Mini Aurora Cup peruttu Koronaviruksen takia

Kirjoittanut

Koronavirus vaikuttaa kevään jääkiekkotoimintaan ja Turussa 18.-19.4. järjestettäväksi suunniteltu Mini Aurora Cup peruuntuu. Peruutuspäätöksellä turvataan turnaukseen ilmoittautuneiden joukkueiden terveys ja turvallisuus.

Lisätietoa Jääkiekkoliiton hallituksen päätöksestä täältä >>

Valtakunnallinen G/F ja E-ikäisten tyttöjen kauden päätösturnaus kerää ennätysmäärän tyttöjoukkueita Marli Areenalle Turkuun huhtikuussa. Ilmoittautuminen on päättynyt ja mukaan on ilmoittautunut 20 joukkuetta G/F-ikäisten turnaukseen ja 16 joukkuetta E-ikäisten turnaukseen.-Osallistujamäärä oli iloinen yllätys. Nyt kun osallistujajoukkueet ovat tiedossa, päästään rakentamaan otteluohjelmaa.  Kupittaan Marli areenalle tulee vilkas tyttökiekkoviikonloppu! Toivomme että yhteistyössä TuTon, Kisureiden ja Suomen Jääkiekkoliiton kanssa järjestettävä Mini Aurora cup saisi Turun alueelle pienoista lisätuulta tyttöjen jääkiekkoharrastuksen kasvuun, seurojen valmennuspäällikkö Toni Arppe kertoo.

-Aiempina vuosina olemme saaneet mukaan n. 300 tyttöä ja parhaimmillaan 15 joukkuetta yhteen ikäluokkaan. Suosio kertoo paitsi turnauksen tarpeesta, myös tyttökiekon kasvusta, Jääkiekkoliiton tyttökiekkokehittäjä Tuula Puputti iloitsee.

G/F-tyttöjen turnaukseen osallistuvat joukkueet

APV
EKS (kaksi ryhmää)
HIFK
Ilves (kaksi ryhmää)
Jääkotkat
Keskimaa
Kiekko-Nikkarit
Kärpät
Lukko
Lä-Ki
PaRa
Savo-Karjala
SoPa
Team GHD
TIHC (kaksi ryhmää)
Turun Kisa-Veikot
Ässät

E-tyttöjen turnaukseen osallistuvat joukkueet

EKS
HIFK
Ilves
Jukurit
Keskimaa
Kiekko-Nikkarit
Kärpät
LJK
PaRa
Savo-Karjala
Soinin Tiikerit
TarU
Team GHD
TIHC
Turun Kisa-Veikot
Ässät

Valtakunnallinen tyttöjen Mini Aurora Cup -turnaus pelataan Turun Marli Areenalla Kupittaalla 18.-19.4.2020. Turnaus järjestetään nyt yhdeksättä kertaa. Ensimmäistä kertaa Mini Aurora Cup -turnaus järjestettiin vuonna 2012 Varkaudessa, Jääkiekkoliiton Kymi-Saimaan alueella. Vuonna 2013 turnaus järjestettiin Kisakalliossa, kisajärjestäjänä toimi Eteläinen alue. Seuraavaksi järjestelyistä vastasivat länsirannikko Porissa vuonna 2014, Häme Tampereella 2015 ja Keskimaa Vaasassa 2016. Seuraväriä on saatu tiiviimmin mukaan viime aikoina, kun KalPa vastasi järjestelyistä Kuopiossa 2017 sekä Kärpät Oulussa 2018. Viime vuonna Mini Aurora Cup pelattiin yhtä aikaa jääkiekon naisten MM-kisojen kanssa. Järjestelyistä vastasi silloin Malmin hallissa HIFK. Jääkiekkoliiton alueista vain Lappi ei ole vielä toiminut Mini Aurora Cupin vastuutehtävissä.

Lisää Tyttökiekon uutisia

Olet nyt

 
 
 

Etsi sivustolta