torstai, 19 joulukuu 2019 09:10

Global Girls' Game helmikuussa 8.-9.2.2020!

Kirjoittanut

Global Girls Game pelataan helmikuussa 8.-9.2.2020! Global Girls Game, tutummin GGG innostaa tyttöjä peleille ympäri maailmaa, myös Suomessa. Viikonlopun aikana jokaisen tunnin aikana järjestetään tyttöjen pelitapahtuma yhdellä aikavyöhykkeellä. Peleissä tehdyt maalit lasketaan yhteen ja yhteistulosta seurataan Kansainvälisen Jääkiekkoliitto IIHF:n toimesta. 

Myös Suomi osallistuu GGG-viikonlopun peleihin. GGG-viikonloppuna pelataan Suomen oma Siniset vastaan Valkoiset ottelu, jonka lopputulokseen lasketaan kaikkien mukaan ilmoittautuneiden pelien maalit. Koko Suomen kattavaan peliin voi ilmoittaa niin sarjapelin, pelitällit, harkkapelin kuin vaikkapa koululuokan pihapelit tai äitien järjestämän pipolätkäpelinkin! Global Girls Game ei tunne ikärajaa, joten mukaan voivat ilmoittautua kaiken ikäiset lätkästä innostuneet tytöt ja naiset!

Ilmoita pelitapahtumasi mukaan Global Girls Game:n alla olevan lomakkeen kautta. Pelitapahtuman vastaava sitoutuu samalla ilmoittamaan ottelun tuloksen välittömästi pelin päätyttyä tuloslomakkeella. Osallistuminen ei vaadi muita järjestelyjä!

Kokonaispelin tulokset kootaan ja osallistujien lähettämiä tapahtumakuvia julkaistaan tyttökiekon facebook-sivuille osoitteeseen https://www.facebook.com/girlshockeyday/. Suomessa pelatuista peleistä arvotaan yksi ottelu, jonka tulos ilmoitetaan maailman pelin yhteistulokseen. Toivottavasti GGG innostaa mahdollisimman monta tyttöä ja naista mukaan peleille!

Muistathan myös, että GGG on yksi tyttökiekon rekrytointi -diplomiin laskettava tapahtuma. Lisätietoja pelitapahtumasta saat alueesi tyttökiekkokoordinaattorilta.

Linkit lomakkeisiin:
Ilmoittautumislomake >>
Tuloslomake >>

Katso lisätietoja:
Kansainvälisen jääkiekkoliitto IIHF:n sivut >>

Lisää Tyttökiekon uutisia

Olet nyt

 
 
 

Etsi sivustolta