keskiviikko, 11 joulukuu 2019 00:53

2020 Mini Aurora Cup peruttu keväältä 2020

Kirjoittanut

Mini Aurora Cup on peruttu keväältä 2020 Koronaviruksen takia. Mini Aurora Cup piti pelata Turussa 18.-19.4. Päätös perustuu Jääkiekkoliiton hallituksen päätökseen, turnauksen peruuttamisella halutaan turvata ilmoittautuneiden joukkueiden terveys ja turvallisuus. Katso lisää Jääkiekkoliiton hallituksen päätöksestä täältä >>

 

 

Valtakunnallinen tyttöjen Mini Aurora Cup -turnaus pelataan Turun Marli Areenalla Kupittaalla 18.-19.4.2020. Tyttökiekkoilijoiden kauden päätösturnaus järjestetään nyt yhdeksättä kertaa ja mukaan odotetaan 300 tyttöpelaajaa!

Kenelle turnaus on tarkoitettu?

Turnaus kokoaa yhteen Suomen nuorimmat tyttökiekkoilijat ja aktiivisimmat tyttökiekkoseurat. Vasta kiekkoilijan polulle hypänneet, G/F-ikäiset pelaavat kahtia jaetussa Leijonaliiga-kaukalossa ja E-ikäisten tyttöjen joukkueet pääsevät pelaamaan isoon kaukaloon. G/F-ikäisten pelit on tarkoitettu ensisijaisesti vuonna 2010 syntyneille ja sitä nuoremmille tyttöpelaajille. E-tyttöjen turnaukseen taas pääsee mukaan vuonna 2008-syntyneet ja sitä nuoremmat tytöt. Myös vähän vanhemmat, vasta aloittaneet tytöt ovat tervetulleita mukaan!

Mini Aurora Cup kuuluu Jääkiekkoliiton järjestämiin matalan kynnyksen turnaustapahtumiin, joissa joitakin kilpailusääntöjä mukautetaan, jotta pelit mahdollistuvat mahdollisimman monelle jääkiekon pelaamisesta kiinnostuneelle tytölle. Huomioithan seuraavat ilmoittaessasi joukkuetta mukaan turnaukseen:

  • Suosittelemme, että sääntöjen mukaisia y-pelaajia (ei vasta-alkajat) pelaa joukkueessa korkeintaan 2/ottelu.
  • Jos joukkueessa on kentällinen tai enemmän y-pelaajia, suosittelemme ilmoittautumaan seuraavan ikäluokan turnaukseen.

Pelipassit ja vakuutukset kuntoon turnaukseen!

Turnaukseen osallistuvilla pelaajilla pitää olla Jääkiekkoliiton pelipassi tai lapsipelipassi.

  • Junioripelipassi, tytöt 2 (synt. 1.1.2007-31.12.2009) 65€ (vakuutuksen osuus 55€)
  • Lapsipelipassi (synt. 1.1.2010 ja myöhemmin) 16€
    (vakuutuksen osuus 6€)

Katso lisätietoa pelipasseista täältä >>

Miten pelataan?

F/G-tyttöjen turnaus on kaksipäiväinen ja jokainen joukkue pelaa vähintään viisi (5) ottelua. Otteluaika on 1 x 25 min. juoksevaa aikaa. Pelit pelataan puolikkaalla kentällä Leijonaliigan säännöin.

E-tyttöjen turnaus on myös kaksipäiväinen ja joukkue pelaa turnauksen aikana kuusi (6) ottelua. Otteluaika 2 x 15 min. tehokasta peliaikaa. Pelit pelataan isolla kentällä.

Alustavasti molemmat turnaukset ovat kaksipäiväisiä, mutta tarvittaessa pelit aloitetaan jo perjantai-iltana. Perjantain peleihin valitaan kuitenkin joko läheltä tulevat tai joka tapauksessa jo perjantaina Turkuun majoittuvat joukkueet ja poikkeuksesta tiedotetaan joukkueita hyvissä ajoin.

Ilmoittautuminen ja turnausmaksu

Mini Aurora Cupiin mahtuu mukaan 12 G/F-tyttöjen joukkuetta ja 12 E-tyttöjen joukkuetta ilmoittautumisjärjestyksessä. Turnaukseen voi ilmoittautua seurajoukkueella, alueen kokoamalla yhteisjoukkueella tai yksittäisenä pelaajana. Yksittäin mukaan ilmoittautuneet pelaajat kootaan joko omaksi joukkueekseen tai sijoitetaan 2-3 tytön ryhmissä jo mukaan ilmoittautuneisiin joukkueisiin. Tästä tiedotetaan ilmoittautumisen päätyttyä.

Molempien turnausten tarkempi aikataulu ja ohjelma laaditaan ilmoittautumisten päätyttyä ja julkaistaan huhtikuun alussa.

Turnauksen osallistumismaksu on G/F-tyttöjen joukkueelta 350€ ja E-tyttöjen joukkueelta 400€. Yksittäin ilmoittautuvan pelaajan turnausmaksu on 40€. Turnausmaksu sisältää turnausjärjestelyjen lisäksi mm. mitalit, kisapassin ja kisaohjelman.

Ilmoittautuminen tapahtumaan on päättynyt.
Lisätietoja: Toni Arppe, p. 0400-971091, email toni.arppe(at)tuto.fi               

Majoitus

Järjestävät seurat Turun Kisa-Veikot ja Tuto tarjoavat osallistuville joukkueille ja vanhemmille majoituspaketit puolihoidolla. Majoitukset Scandic Atrium, Eerikinkatu 28-30, 20100 Turku.

Vaihtoehdot ja hinnat:

1 vrk paketti
1 hh 100€, sisältää majoituksen ja kaksi lounasta Marli areenalla
2hh  68€, sisältää majoituksen jaetussa huoneessa, sekä kaksi ruokailua Marli areenalla
3hh 59€, sisältää majoituksen jaetussa  huoneessa, sekä kaksi ruokailua Marli areenalla.
4hh 54€, sisältää majoituksen jaetussa huoneessa, sekä kaksi ruokailua Marli areenalla.

2vrk paketit
1hh 176€, sisältää majoituksen ja kaksi lounasta Marli Areenalla.
2hh 115€, sisältää majoituksen jaetussa huoneessa, sekä kaksi lounasta Marli areenalla.
3hh 94€, sisältää majoituksen jaetussa huoneessa, sekä kaksi lounasta Marli areenalla.
4hh 84€, sisältää majoituksen jaetussa  huoneessa, sekä kaksi lounasta Marli areenalla.

Kaikissa huoneissa on omat sängyt, neljän hengen huoneita on rajoitetusti.

Alustavat majoituspakettien varaukset tulee tehdä 17.2 mennessä ja lopulliset majoitusmäärät 15.3 mennessä, jonka jälkeen ne laskutetaan varausten mukaan.

Muuta

Marli areenalla on tarjolla ryhmälounas hintaan 9.00€. Tilaukset etukäteen Tuton toimistoon.
Turnauksen aikana toimii perinteinen buffetti josta on saatavilla kahvia, sämpylää, grillimakkaraa yms.

Järjestäjät tarjoavat lisäksi erikoishintaan päivälliseksi

  • Pizzeria Deniksen pizzat, joka sijaitsee aivan majoitushotellin vieressä Linnankatu 17. Tarjous aikuiset 15% alennuksellla ja lasten Pizat 9.00€. Huom! Kysy myös 29.12 matkaevääksi Denniksen pizzoja, toimitetaan Marli areenalle sovittuun aikaan.
  • Hampurilaisbuffet Rantakertusta, Läntinen Rantakatu 55 Turku, lapset 7,40€ ja aikuiset 16,80€.

Extra ruokailut, Pizzeria Deniksen ja Buffet ravintola Rantakertun alustavat varaukset tulee tehdä 17.2 mennessä ja lopulliset varaukset 15.3 mennessä, jonka jälkeen joukkuetta laskutetaan varauksien mukaan.

Mikä on Mini Aurora Cup?

Mini Aurora Cup -turnaus järjestettiin ensimmäisen kerran vuonna 2012 Varkaudessa, Jääkiekkoliiton Kymi-Saimaan alueella. Vuonna 2013 turnaus järjestettiin Kisakalliossa, kisajärjestäjänä toimi Eteläinen alue. Seuraavaksi järjestelyistä vastasivat länsirannikko Porissa vuonna 2014, Häme Tampereella 2015 ja Keskimaa Vaasassa 2016. Seuraväriä on saatu tiiviimmin mukaan viime aikoina, kun KalPa vastasi järjestelyistä Kuopiossa 2017 sekä Kärpät Oulussa 2018. Viime vuonna Mini Aurora Cup pelattiin yhtä aikaa jääkiekon naisten MM-kisojen kanssa. Järjestelyistä vastasi silloin Malmin hallissa HIFK. Jääkiekkoliiton alueista vain Lappi ei ole vielä toiminut Mini Aurora Cupin vastuutehtävissä.

Lisää Tyttökiekon uutisia

Olet nyt

 
 
 

Etsi sivustolta