lauantai, 26 syyskuu 2020 07:52

Leijona-kiekkokouluille upouudet paidat!

Kirjoittanut
Leijona-kiekkokoulujen uusia paitoja löytyy kahdessa eri värissä: sinisenä ja valkoisena. Leijona-kiekkokoulujen uusia paitoja löytyy kahdessa eri värissä: sinisenä ja valkoisena. Pasi Mennander

Syys-lokakuussa käynnistyvät Leijona-kiekkokoulut saavat kauden alussa Jääkiekkoliitolta upouudet Warriorin pelipaidat Leijona-kiekkokoulujen 10-vuotisen historian kunniaksi.

Seurat ovat saaneet tilata valkoisia ja sinisiä pelipaitoja itselleen elo-syyskuun aikana ja toimitukset seuroihin tapahtuvat paikallisen aluetoimiston kautta.

Uusia paitoja voi bongata jäähalleissa siis tästä syksystä alkaen. Seurojen pyörittämät Leijona-kiekkokoulut alkavat seurasta riippuen syys-lokakuun aikana, mutta mukaan toimintaan pääsee myös kesken kauden.

Jos perheestä löytyy Leijona-kiekkokoulusta kiinnostunut tyttö tai poika, kannattaa huoltajien olla yhteydessä omaan lähiseuraan, jossa osataan kertoa missä, minä päivänä ja monelta seuran kiekkokoulu kokoontuu ja minkälaisia varusteita jäälle tarvitaan mukaan. 

Etsitkö Leijona-kiekkokoulua?

Sporttiturva

Tarvitsetko varusteet?

Lataa ja tutustu


Lue lisää jääkiekosta koko perheen harrastuksena ja vanhempien roolista kiekkoilevien junioreiden taustalla Lätkäperheen pelikirjasta – lataa PDF suomeksiruotsiksi!

Etsi sivustolta