keskiviikko, 03 lokakuu 2018 12:42

Leijona-kiekkokoulut käynnistyvät ensi viikonloppuna - VIDEO

Kirjoittanut Toimitus

Ensi viikonloppuna alkaa pienimmille lapsille suunnattu kiekkokoulujen kausi. Alle 8-vuotiaiden tyttöjen ja poikien Leijona-kiekkokoulu löytyy lähes jokaisesta Suomen junioriseurasta.

Leijona-kiekkokouluissa opetetaan pojille ja tytöille luistelun ja jääkiekon salat leikin varjolla, ikä- ja taitotasot huomioiden. Ohjaajat ovat koulutettuja ja tarvittaessa jäälle pääsevät pienimpien harrastajien mukana myös lasten vanhemmat.

Kiekkokouluissa harrastuskertoja on normaalisti kerran viikossa lokakuulta maaliskuun loppuun. Parhaiten oman lähiseuran Leijona-kiekkokoulun harjoitusvuorot selviävät olemalla yhteydessä seuraan. Varusteiksi riittävät alkuun luistimet, kypärä ja kaulasuoja sekä sisäjäälle soveltuvat vaatteet. Jääkiekkovarusteet voi hankkia myöhemmin, jos kiekkokärpänen puraisee. Tervetuloa mukaan Suomen suurimpaan Leijona-joukkueeseen!

Katso videolta, miten Leijona-kiekkokoulussa opitaan - ilon kautta!

 

Etsitkö Leijona-kiekkokoulua?

Sporttiturva

Tarvitsetko varusteet?

Lataa ja tutustu


Lue lisää jääkiekosta koko perheen harrastuksena ja vanhempien roolista kiekkoilevien junioreiden taustalla Lätkäperheen pelikirjasta – lataa PDF suomeksiruotsiksi!

Etsi sivustolta