maanantai, 02 lokakuu 2017 13:04

Leijona-kiekkokoulujen kausi alkaa – Perheen nuorimpien luistelutaito kehittyy lähiseuran kiekkokoulussa

Kirjoittanut Toimitus
Leijona-kiekkokouluihin ovat tervetulleita tytöt ja pojat. Leijona-kiekkokouluihin ovat tervetulleita tytöt ja pojat.

Syksyn tullen perheen pienimmille suunnattujen kiekkokoulujen kausi käynnistyy. Alle 8-vuotiaiden tyttöjen ja poikien Leijona-kiekkokoulu löytyy lähes jokaisesta Suomen junioriseurasta ja mukaan ovat tervetulleita kaikki, sukupuoleen tai taitotasoon katsomatta.

Leijona-kiekkokouluissa tulevaisuuden eelitolvaset ja noorarädyt opetetaan luistelun ja jääkiekon saloihin leikin varjolla, ikä- ja taitotasot huomioiden. Ohjaajat ovat koulutettuja ja tarvittaessa jäälle pääsevät pienimpien harrastajien mukana myös lasten vanhemmat.

- Koska Leijona-kiekkokouluissa on lähtökohtaisesti mukana eritasoisia ja -ikäisiä lapsia, mukaan on helppo tulla myös ilman luistelukokemusta, joko heti lokakuussa tai vaikka kesken kauden. Omantasoista ohjausta on varmasti saatavilla kunhan intoa riittää, Suomen Jääkiekkoliiton juniori- ja seuratoimintajohtaja Turkka Tervomaa kertoo.
- Monesta Leijona-kiekkokoulusta löytyy myös omat tyttöryhmät, mutta tytöt kyllä pärjäävät hienosti myös sekaryhmissä, eli rohkeasti mukaan vaan.

Varusteiksi riittävät alkuun luistimet, kypärä ja kaulasuoja sekä sisäjäälle soveltuvat vaatteet. Jääkiekkovarusteet ehtii hankkia myöhemmin, jos kiekkokärpänen puraisee ja lapsen jääkiekkoharrastus jatkuu iän karttuessa oman ikäluokan joukkueessa.

Kiekkokouluissa harrastuskertoja on normaalisti kerran viikossa lokakuulta maaliskuun loppuun. Parhaiten oman lähiseuran Leijona-kiekkokoulun harjoitusvuorot selviävät olemalla yhteydessä seuraan. Tervetuloa mukaan Suomen suurimpaan Leijona-joukkueeseen!

 

 
 
 

Etsitkö Leijona-kiekkokoulua?

Sporttiturva

Tarvitsetko varusteet?

Lataa ja tutustu


Lue lisää jääkiekosta koko perheen harrastuksena ja vanhempien roolista kiekkoilevien junioreiden taustalla Lätkäperheen pelikirjasta – lataa PDF suomeksiruotsiksi!

Etsi sivustolta