sunnuntai, 03 tammikuu 2016 17:45

Boikovin toive semifinaaliin USA:ta vastaan - ”Helsingissä on ollut hieno tunnelma”

Kirjoittanut Tiina Pirilä
Tanska pisti Venäjän ahtaalle neljännesfinaalissa. Tanska pisti Venäjän ahtaalle neljännesfinaalissa. Sami Lievonen.

Venäjän joukkueen päivätreeneissä näkyi tänään sunnuntaina varsin keskittyneen näköisiä pelaajia. Alla oli lauantain vaikea matsin Tanskaa vastaan. Venäjä voitti Tanskan vaivoin vasta aivan jatkoajan loppuhetkillä. Puolustaja Sergei Boikov myönsi, ettei ottelu mennyt Venäjältä aivan suunnitelmien mukaan.

- Päällimmäinen tunne oli ilo, kun tajusi kiekon menevän maaliin. Kaikki jätkät poistuivat jäältä helpottuneina ja positiivisin mielin. Tehtiin kuitenkin vähän virheitä ottelussa, mutta voitettiin silti, Boikov hymyilee.

Venäjän välierävastustaja on USA, joka rökitti Tshekin peräti 7-0 neljännesfinaalissa. USA pääsi vasta tänään ottamaan tuntumaa Hartwall Arenan jäähän ja kaukaloon, joka on vielä leveämpi kuin Helsingin jäähallissa. Kuinka Venäjä aikoo pysäyttää USA:n?

- Pitää tehdä kaikki asiat paremmin kuin Tanska-ottelussa. Tarkoituksena on pelata aggressiivista kiekkoa. Yritetään olla päästämättä niitä meidän alueelle ja pelataan huolellisesti.

Sergei Boikov sanoo nauttineensa todella paljon Hartwall Arenan tunnelmasta. Lehtereillä on ollut runsaasti väkeä ja monesta maasta on saapunut suuria kannattajajoukkoja.

- Haluan kiittää kaikkia katsojia hyvästä kannustuksesta tässä turnauksessa. Tulkaa nauttimaan hyvästä kiekosta vielä ratkaiseviin peleihin! kannustaa puolestaan venäläispakki yleisöä kotisohvilla.

 

Olet nyt

Lisää U20-uutisia