sunnuntai, 10 helmikuu 2013 19:08

U20: Nuoret Leijonat päättivät turnauksensa Saksa-voittoon

Kirjoittanut Tapio Marin

Suomen alle 20-vuotiaiden maajoukkue päätti turnauksensa tiukkaan 4-3-voittoon Saksasta, joka pyristeli Nuorten Leijonien rinnalla lähes loppuun asti.

Nuoret Leijonat päättivät pitkän turnauksensa 4-3-voittoon kovasti vastaan pyristelleestä Saksasta. Pelitapahtumat olivat pääosin Suomen hallussa, kuten laukaustilasto 33-11 hyväksemme kertoo. Maalivahdille peli oli kuitenkin haastava, kun yhteensä kahdeksan torjunnan lisäksi maaleja tuli kolme, ja siitä jäi vaatimaton torjuntaprosentti 72,73.

Ottelun kuvaan kuului myös meikäläisten runsas tolppien kilistely eli pikku tuurilla tehtyjä maaleja olisi tullut rutkasti enemmän.

Jäähyt rikkoivat kokemattoman joukkueemme pelirytmiä tässäkin koitoksessa turhan paljon, mutta kiitettävää oli ryhdistäytyminen kolmannessa erässä, ja maalin tappiotilanteesta nouseminen voittajaksi. Maalintekijöinämme ottelussa olivat Rasmus Kulmala, Saku Mäenalanen, Esa Lindell ja Samu Markkula.

Valmennusryhmän silmissä parhaiten pelaajistamme esiintyi Tapparan Lassi Niemenmaa.

Turnauksen päätösottelussa kohtaavat Ruotsi ja Tšekki, joista ensin mainittu on osoittanut kypsää pelaamista. Oman joukkueemme ohjelmassa on tavaroitten pakkaaminen ja huomenna erittäin aikainen bussimatka Wieniin, josta on iltapäiväksi lento Helsinkiin.
 

Olet nyt

Lisää U20-uutisia