maanantai, 28 tammikuu 2013 13:00

U20:n Rindell: Haastava nimeäminen

Kirjoittanut Hannu Laine

- Joukkueen nimeäminen oli haastavaa, sillä samaan aikaan osa ehdolla olleista pelaajista osallistuu ylioppilaskirjoituksiin. Myös Mestis on käynnissä maajoukkuetauolla, joten sekin toi tiettyjä rajoituksia pelaajavalintoihin, Nuoria Leijonia turnauksessa luotsaava päävalmentaja Harri Rindell selvittää.

Moni nyt nimetyistä pelaajista pelaa nuorten SM-liigassa, joten Ahokkaalla ja Grönvallilla on näistä pelaajista tietoa ja näkemystä.

On mielenkiintoista nähdä, miten Kärppien nuorten SM-liigajoukkueessa kovia tehoja tehnyt kaksikko Ville Leskinen - Saku Mäenalanen pärjää kansainvälisissä koitoksissa. Oululaiset miehittävät tällä hetkkellä nuorten SM-liigan pistepörssin kärkisijoja.

- Odotan mielenkiinnolla myös Lukon maalivahdin Oskari Setäsen otteita. Hän on saanut olla pitkästä aikaa terveenä ja on pelannut erittäin hyvin, Rindell kehuu.

Nuorten maajoukkueeseen nimettiin kaksi pelaajaa, jotka antavat näyttöjä alle 18-vuotiaiden MM-valintoja ajatellen. He ovat KalPan puolustaja Joonas Lyytinen ja TPS-hyökkääjä Oskari Siiki.

Olet nyt

Lisää U20-uutisia

U20 Nuorten Leijonien ohjelma 2020-21

18.07.-23.07.2020:
Testi- ja otteluleiri, Vierumäki

25.08.-30.08.2020:
Jää- ja otteluleiri, Lappeenranta & Imatra


Kauden muut tapahtumat vahvistetaan myöhemmin.

Etsi sivustolta