maanantai, 23 huhtikuu 2018 19:32

Pikkuleijonien puolustaja Peetro Seppälä iski maalin ensimmäisessä MM-ottelussaan - "Vielä on varaa parantaa"

Kirjoittanut
Sampo Ranta (vas.) ehti ensimmäisenä onnittelemaan maalintekijää. Sampo Ranta (vas.) ehti ensimmäisenä onnittelemaan maalintekijää. Pasi Mennander

Pikkuleijonien puolustajan Peetro Seppälän kisapassi sai leiman sunnuntaiaamuna. Hän pelasi MM-kisojen ensimmäisen ottelunsa vielä samana päivänä - ja teki heti maalinkin.

- Lähdin tukemaan hyökkäystä ja sain kiekon suoraan lapaani. Vedin sinne päin ja maaliinhan se meni, Seppälä kertasi ajassa 47.20 tekemäänsä 4-4-maalia.

Tästä kiekko maaliin!

- Ekassa erässä oli vähän vaikeaa, tein virheitä, mutta sitten se lähti rullaamaan ihan hyvin. Tästä on vielä varaa parantaa.

Kisadebyytin odottelu ei ollut mitään herkkua, mutta sinnikkyys palkittiin.
- Olin ihan normaalisti joukkueen mukana, kävin jäällä ja puntilla, mutta en pelannut. Piti vain reenata kovaa. Olihan se vähän tuskallista, kun ei päässyt näyttämään, mitä osaa. Mutta hyvä, että nyt pääsin.

Tiedon kisapassin leimaamisesta Seppälä sai sunnuntaina ennen aamujäitä. Kaksi peliä jäi pelaamatta, mutta turnausta on vielä jäljellä.

- Lohkovoitto tuntuu hyvältä. Toista lohkoa en ole seurannut yhtään. Kaverit ovat kertoneet, miten jotkut pelit ovat päättyneet, mutta itse en ole tuloksia seurannut.

Onnittelut joukkuekavereilta.
 

Ottelu Suomi-Tshekki käynnistyy tiistaina kello 13:30. Ottelusta on lähetys TV2:ssa ja Areenassa. Puolivälierät ovat ohjelmassa torstaina, Suomen vastustaja varmistuu tiistaina.

Peetro Seppälän pelaajakortti Leijonat.fi:ssä
Ottelun Suomi-Venäjä tilastotapahtumat tulospalvelussa
MM-kisojen tapahtumasivu Leijonat.fi:ssä
Kaikki kisauutiset Leijonat.fi:ssä