sunnuntai, 27 huhtikuu 2014 19:32

Leijonat-toimituksen ykkösvitja U18:n MM-kisoissa

Kirjoittanut Dream Team
Ykkösvitja: Hanni Hopsu, Leeni Pellinen, Tiina Pirilä, Silja Schemeikka ja Siiri Markkanen. Ykkösvitja: Hanni Hopsu, Leeni Pellinen, Tiina Pirilä, Silja Schemeikka ja Siiri Markkanen. Dream Team

Tämä Dream team hengitti kisailmaa vuorokauden ympäri koko kisojen ajan. Tämä tiimi teki pitkää päivää aamusta yömyöhään, että kaikki jutut saatiin tehtyä. Paras meno tiimissä oli yleensä klo 23:n jälkeen, jolloin väsymyksestä johtuvasta kikatuksesta ei meinannut loppua ja meno oli ajoittain jopa hervotonta. Siitä huolimatta tämä ykkösketju on tehnyt työnsä ammattitaidolla, luovalla hulluudella ja asiallisesti – ainakin välillä. 

HANNI HOPSU

Nurmijärveltä Turkuun kotiutuneen Hanni Hopsun rakkaimmat lajit ovat eittämättä jääkiekko ja hänen oma lajinsa salibandy. Hanni on tottuneena kirjoittana hoitanut U18-kisoissa paljon otteluraportointia sekä somessa että Leijonien nettisivuilla. Hopsu viihtyy loistavasti myös kameran takana, mutta ei lainkaan sen edessä.

Kisoihin nuori lahjakkuus halusi lähteä mukaan, koska rakastaa urheilua, upeita kasvutarinoita, itsensä ylittämistä sekä urheilun isoja hetkiä, joita ei voi kokea kuin kentän laidalla. Hanni on Dream Teamin kurittomin jäsen – lyhyen jutun tekeminen edes käskystä ei onnistu! ”Hopitti” haluaa olla perusteellinen, kaivaa taustat ja välittää tunnetta. Junnuvahvistus onkin tunteellinen taiteilijasielu, jonka lajituntemus on vankka.

#Turku #Shortsit #Hopsahdus #Neppiskuningatar #Wheelie #Vedonlyönti #AiEttä #nelosenlaituri #vuorokausivuorot #romaanit #Zoo #päinlaitaa

 

LEENI PELLINEN

Leeni on savvoo viäntävä turkulainen, jonka sijainnin pystyy määrittämään kuuntelemalla, mistä kuuluu äänekästä naurua ja jatkuvaa läpänheittoa. Peruspositiivinen Pellinen tekee viestintää myös ammatikseen, mikä tietysti on luonnollinen valinta – Leeni omaa käsittämättömän kyvyn haastatella ketä tahansa, missä tahansa ja millä kielellä tahansa ilman minkäänlaista valmistautumista. Leeni on keskittynyt lähinnä haastatteluihin ja juttujen tekoon, mutta kokeili myös siirtymistä pois mukavuusalueeltaan ja otti kameran käteensä.

Leeni on yllytyshullu, joten hänet on helppo usuttaa tekemään omituisiakin juttukeikkoja. Kokenut kisavapari Pellisen tuottaa taattua tavaraa. Asiantuntemus on vankka, sillä Leenin lompakossa on jääkiekkotuomarikortti. Kauden aikana jäähalleissa menee niin paljon aikaa, että postitkin voisi kääntää areenan osoitteeseen. Leeni lähti näihinkin kisoihin, koska ei voi pysyä pois paikoista, joissa pelataan hyvää hokia tai joissa voi tutustua uusiin ihmisiin.

#Turku #kyssäritlennosta #ällistynyt #oikealaituri #lärvi #savolaisvahvistus #boksissa #yöolento #VoiLuoja #voitollatyöhön #GoWithTheSlow

 

TIINA PIRILÄ

Tiina on tiimin turkulainen luottosentteri, joka voidaan heittää kentälle missä tilanteessa tahansa. Tiina on monipuolinen joukkuepelaaja, joka hallitsee pelin eri osa-alueet. Näissä kisoissa Tiina on vastannut pääosin juttujen kirjoittamisesta, kuvaamisesta sekä Leijonat-Twitterin päivittämisestä. Tiina on tunnollinen tiimiläinen, joka viilaa ja viimeistelee jokaisen juttunsa opettajan ammattitaidolla. Pitkä kiekkokokemus tuo otteisiin tarvittavaa rauhallisuutta ja varmuutta eivätkä yllättävätkään tilanteet aiheuta ongelmia.

Tiina lähti mukaan kisoihin, koska niitä ei vain voinut jättää väliin. Tiinan sydän sykkii urheilulle, ja hän on kuin kotonaan tapahtumien keskipisteessä – nauttii jokaisesta taistelusta, elää tunteella mukana ja haluaa välittää urheilun hienoja tarinoita ja tunnetta.

#Turku #Peliäly #Silppaaminen #kummottos #yötämyöten #desmoineskaan #nauhuri #sushiasaatava #rollaattoriRalli #keitollayöhön #GoWithTheSlow

 

SILJA SCHEMEIKKA

Vankkaa paikallistuntemusta tiimissä edusti Lappeenrannan alkuasukas Silja Schmeikka, joka on jo arvokisakonkari. Näissä kisoissa Siljan toimenkuva monipuolistui aiemmasta ja Siljan luovuus päästettiin irti muutenkin kuin vain valokuvaamisessa. Silja on luottopakki, joka pärjää kentällä pelin tiukissakin paikoissa. Valoisa ja iloinen Silja on porukan mainio tsemppari, joka on näissä kisoissa kirjoittanut vapareista, hoitanut kisojen Facebook-sivua ja Twitteriä sekä valokuvannut.

Kotikentällä pelattuihin MM-kisoihin osallistuminen oli Siljalle itsestään selvyys – tiimiltä olisi tullut sanomista, mikäli Siljaa ei näissä kisoissa olisi näkynyt. Silja tasapainottaa ja rauhoittaa muuten välillä aika villiksi menevää tiimiä sopivasti. Vaikka Silja saattaakin omia tavaroita unohdella hallille työvuoron päättyessä, niin työasiat konkari hoitaa vankalla ammattitaidolla ja huolellisesti.

 #paparazzi #Vety&Atomi #PostIt #vasenpakki #vahvistus #Seaikavuodesta #navigaattori #omaloma #voitollayöhön #aamujäät

 

SIIRI MARKKANEN

Keravan lahja urheilevalle Suomelle ja Leijonat-tiimille. Siiri on eloisa ja iloinen pakkaus, joka tuo energiaa koko tiimiin. Siiri toimi näissä kisoissa Imatran kirjeenvaihtajana päivittäin vaihtuvan pakkiparin kanssa. Siiri on pääasiassa katsonut kisoja kameran takana ja vanginnut monta unohtumatonta hetkeä kuviin. Kuvaamisen lisäksi Siiri on päivittänyt Somea, kirjoittanut otteluraportteja ja välittänyt pelaajien tuntemuksia lukijoille.

Siiri lähti mukaan kisoihin, koska hän nauttii kisatunnelmasta ja haluaa päästä Dream Teamiin mukaan aina, kun se on mahdollista. Siiri opiskelee parhaillaan urheilutoimittajaksi. Varokaapa vaan, tältä naiselta kuullaan tulevaisuudessa pahimmat kysymykset haastatteluissa - hän on ollut aitiopaikalla ottamassa oppia.

#Kerava #Imatra #Hallileka #Hallilvika #Kahvii #Mokke #GoGoGo #ottaaoppia #Parasduuni #vetelää #maskissa #Serkunkissa #pinssit #VirtaaRiittää #yötyö

Viimeksi muutettu sunnuntai, 27 huhtikuu 2014 22:42