keskiviikko, 23 huhtikuu 2014 18:25

Miro Keskitalo: ”Verivihollinen sytyttää helposti”

Kirjoittanut Leeni Pellinen
Miro Keskitalo välipäivän treenien jälkeen jututettavana. Miro Keskitalo välipäivän treenien jälkeen jututettavana. Tiina Pirilä

Pikkuleijonat hioivat välipäivänä kuvioitaan kuntoon huomiseen Ruotsi-otteluun. Iltapäivätreenit mahdollistivat pojille pidemmät yöunet, joilla saatiin kerättyä voimia huomiseen. Puolustaja Miro Keskitalo lupaa, että joukkue ei säästele huomenna.

 

- Luistin pitää kulkee kovaa huomenna. Paljon vetoja vaan maalille, että saadaan maalipaikkoja niistä.

Ruotsi on pelannut turnauksessa vahvasti. Joukkueesta löytyy useampia vaarallisia ja taitavia hyökkääjiä. Keskitalon mukaan Pikkuleijonat tietävät, miten ruotsalaistaitureita vastaan pitää pelata.

- Jokainen meistä tietää, että niiden kanssa pitää olla tosi hereillä ja kovaa vaan mentävä koko ajan, että ne ei pääse sen kiekon kanssa pelaamaan. Se vie niiltä itseluottamusta eikä ne pääse niin hyvin peliin mukaan.

Keskitalon mielestä Ruotsia vastaan on aina aika vaikea pelata. Luisteluvoimainen Ruotsi pelaa myös hyvin kurinalaisesti.

- Niillä ei oikein ikinä hajoa se peli, niin ilkee pelata niitä vastaan sen takia.

Ottelut Ruotsia vastaan on suomalaispelaajille aina erityisiä. Keskitalon mukaan Suomen on erittäin helppoa valmistautua huomista varten.

- Ruotsi on aina sellanen verivihollinen, niin on tosi helppoa syttyä sellasta vastaan pelaamaan. Meillä on tähänkin asti ollut tosi hyvä joukkuehenki, niin ei se siitä jää kiinni missään nimessä.

Keskitalo lupaa, että kotiyleisön eteen luistelee huomenna periksiantamaton leijonalauma, joka taistelee ja antaa kaikkensa jäällä jokaisessa vaihdossa. 

 

 

Viimeksi muutettu keskiviikko, 23 huhtikuu 2014 22:32