tiistai, 22 huhtikuu 2014 23:46

Sebastian Moberg: ”Tällä taisteluilmeellä torstaihin”

Kirjoittanut Leeni Pellinen
Sebastian Moberg oli tänään tyytyväinen joukkueen taisteluilmeeseen. Sebastian Moberg oli tänään tyytyväinen joukkueen taisteluilmeeseen. Matti Nenonen

Tiukan USA-tappion jälkeen Sebastian Moberg harmitteli, ettei joukkueen hyvä taistelu riittänyt voittoon. Kiekko ei tänään Mobergin mielestä pomppinut Suomelle.

USA iski ottelussa inhottavasti jokaisen maalinsa erän loppuun sekä yhden toisen erän alkuun. Moberg myönsi, että olisi pitänyt olla valmiimpi.

- Ei oltu tarpeeksi huolellisia loppuun asti.

Huomenna keskiviikkona turnauksessa on välipäivänä ja joukkueet lataavat akkujaan torstain puolivälieräotteluita varten. Moberg itse on hyvillä fiiliksillä tulevasta.

Haastatteluhetkellä Suomen tuleva vastus ei vielä ollut selvillä, mutta Moberg tietää miten valmistaudutaan tulevaan koitokseen ja löysi myös USA-pelistä hyvää.

- Huomenna käydään vähän jäällä ja sitten katsotaan asioita läpi. Tällä samalla taisteluilmeellä on hyvä lähteä puolivälierään. Mun mielestä painettiin hyvin molempiin suuntiin. Täytyy olla vaan huolellisempi kiekon kanssa. Tänään syötöt pomppi liikaa, espoolaispakki kertoi. 

 

 

Viimeksi muutettu tiistai, 22 huhtikuu 2014 23:52