lauantai, 19 huhtikuu 2014 19:36

Saksa pisti Kanadan ahtaalle A-lohkon päiväpelissä

Kirjoittanut Leeni Pellinen
Kanadan tavoite näissä kisoissa on maailmanmestaruus. Voitto Saksasta oli yksi askel kohti unelmaa. Kanadan tavoite näissä kisoissa on maailmanmestaruus. Voitto Saksasta oli yksi askel kohti unelmaa. Siiri Markkanen

Saksa taisteli työteliäästi hallitsevaa mestaria Kanadaa vastaan aivan loppuhetkille saakka. Kanada onnistui vasta ottelun lopussa kääntämään ottelun.

Ottelu oli tasaista vääntöä alusta saakka ja molemmat joukkueet loivat hyviä maalintekopaikkoja. Ennen erän puoliväliä Kanada siirtyi 1-0-johtoon. Näissä lukemissa lähdettiin viettämään myös ensimmäistä erätaukoa.

Toisessa erässä nähtiin loistavaa taistelua. Joukkueet pelasivat iloista hyökkäyspeliä. Erässä vihellettiin kolme kakkosta, joista Kanadalle yksi ja Saksalle kaksi. Kumpikaan joukkue ei onnistunut hyödyntämään ylivoimatilanteita. Erän lopussa joukkueet iskivät vuorotahtiin maaleja ja erätauolle lähdettiin tasalukemista 2-2.

Kolmas erä oli tasaista ja hieman varovaista peliä molemmilta joukkueilta. Saksa ei pystynyt käyttämään omia maalipaikkojaan tehokkaasti ja Kanada nousi lopulta kolmannen erän lopussa 5-2-voittoon.

- Olisimme voineet pelata paremmin joukkueena, mutta täytyy olla tyytyväinen. Pikkuhiljaa alkaa kemia löytymään paremmin ja opimme tuntemaan paremmin toisiamme. Askel askeleelta mennään eteenpäin ja pyritään parantamaan joka peliin, kommentoi ottelussa kaksi maalia syöttänyt Jake Virtanen Kanadan otteita. 

Ottelutilastot: www.iihf.com

 
Viimeksi muutettu sunnuntai, 20 huhtikuu 2014 17:51