tiistai, 27 maaliskuu 2012 12:07

U18: Kymmenen pelaajaa vielä pudotuspeleissä

Kirjoittanut

Pikkuleijonien ensimmäiselle MM-leirille nimetyistä 34 pelaajasta kymmenen jatkaa vielä pudotuspeleissä, eivätkä ehdi alusta asti mukaan.


Nuorten SM-liigan finaalien neljäs kamppailu pelataan tänään. Mikäli HIFK voittaa, vapautuvat Joonas Korpisalo, Esa Lindell, Mikko Vainonen, Nico Friman, Janne Juutinen, Aleksi Mustonen ja Saku Salminen maajoukkueen käyttöön. Jos taas Jokerit voittaa, pelataan viides ja ratkaiseva loppuottelu torstaina.

SM-liigan pudotuspeleissä jatkavat yhä Ville Pokka, Juuso Ikonen ja Teuvo Teräväinen.

- Nuorten SM-finalistit liittyvät leirivahvuuteen joko perjantaina tai lauantaina, mutta eivät missään tapauksessa pelaa perjantain harjoituspelissä, päävalmentaja Jussi Tapola kertoo.

- Leiriryhmä elää vielä tässä vaiheessa. On mahdollista, että odotamme joitain pelaajia SM-liigan välierävaiheen loppuun, jolloin he ehtisivät mukaan ainakin alkusarjan kahteen viimeiseen otteluun Tanskaa ja Tshekkiä vastaan. Seuraamme myös Olli Määtän tilannetta OHL:n pudotuspeleissä, mutta hänen seuransa London Knightsin putoaminen viimeistään toisella kierroksella ei ole todennäköistä.