sunnuntai, 14 huhtikuu 2019 13:55

Kolme pointtia U16:n Ruotsi-pelistä – "Haemme terävintä suoritushuippua"

Kirjoittanut
ERINOMAISUUDEN TAVOITTELU
U16 rennossa joukkuekuvassa Almetjevskissä. U16 rennossa joukkuekuvassa Almetjevskissä.

Mitkä asiat nousivat esille alle 16-vuotiaiden poikien neljän maan turnauksen toisessa pelissä? Tässä kolme näkökulmaa lauantain Ruotsi-otteluun, joka päättyi Ruotsin 4–1-voittoon (0–0, 3–0, 1–1). Ottelu pelattiin Venäjän Almetjevskissä.

1. "Joukkue oli valmistautunut otteluun hyvin. Pelasimme sovitun systeemin mukaisesti ja meillä oli kaikki edellytykset voittaa Ruotsi. Ottelussa pitää kuitenkin pystyä pelaamaan 60 minuuttia ja sellaista 60 minuutin peliä meillä ei tässä turnauksessa vielä ole ollut."

2. "Pelasimme ottelussa 54 minuuttia hyvää lätkää. Toisen erän lopulla Ruotsi löi kuuteen minuuttiin kolme maalia. Moni asia parantui edellisestä ottelusta, mutta ei riittävästi, jotta olisimme tänään voittaneet."

3. "Joukkueemme hakee yksittäisiä kansainvälisen tason huippusuorituksia. Tasaisella suorittamisella ei kansainvälisiä pelejä pysty voittamaan. Meiltä on puuttunut terävin suoritushuippu ja sitä lähdemme hakemaan sunnuntain Tshekki-peliin."

Leijonat-toimitus arvioi ottelun yhteistyössä Hannu Saintulan kanssa. Joukkueenjohtaja Saintula toimii otteluiden aikana valmennuksen tukena, hän analysoi kenttätapahtumia ja raportoi niistä valmentajille.

Ottelun Ruotsi–Suomi tilastotapahtumat tulospalvelussa
Ottelun tallenne YouTubessa

Sunnuntain Suomi–Tshekki-ottelu alkaa kello 15:00 Suomen aikaa. Ottelusta on suora verkkolähetys YouTubessa.
 

Olet nyt

Lisää U16-uutisia