lauantai, 15 joulukuu 2018 11:20

Kolme pointtia U16:n ensimmäisestä Ruotsi-ottelusta: "Viisi maalia yhdessä erässä on erittäin kova suoritus"

Kirjoittanut
ERINOMAISUUDEN TAVOITTELU
Kolme pointtia U16:n ensimmäisestä Ruotsi-ottelusta: "Viisi maalia yhdessä erässä on erittäin kova suoritus" Tuomas Juntunen

Mitkä asiat nousivat esille alle 16-vuotiaiden poikien Ruotsi-otteluiden sarjan avauspelissä? Tässä kolme näkökulmaa Suomen 7-6-voittoon päättyneeseen otteluun.

1. "Yksittäisten pelaajien laadukas viimeistely oli voitossa selkeä tekijä. Toki myös laadukas esityö, syötöt ja maalineduspelaaminen auttoivat, että maaleja pystyttiin tekemään."

2. "Toiseen erään paransimme selkeästi pelillistä ilmettämme, viisikkotason pelaamista ja yhteistyön peliä. Joukkueen työmoraali oli korkeaa luokkaa, joka mahdollisti toisessa erässä viisi maalia. Kansainvälisessä ottelusarjassa se on erittäin kova suoritus, huomioiden vielä vastustajan."

3. "Ruotsi teki kolmannessa erässä neljä maalia. Teimme omalla pelaamisellamme Ruotsista vahvemman kuin se olikaan, yhtään poisottamatta heidän pelaamisestaan ja hyvästä viimeistelystä. Kolmannessa erässä viisikkopuolustamisemme keskialueella ja puolustusalueen puolustuspelaaminen oli pehmeää. Vastustaja hyödynsi maalipaikkansa hyvin."

Leijonat-toimitus arvioi ottelun yhteistyössä Hannu Saintulan kanssa. Joukkueenjohtaja Saintula toimii otteluiden aikana valmennuksen tukena, hän analysoi kenttätapahtumia ja raportoi niistä valmentajille.

Joukkueet kohtaavat lauantaina uudelleen, pelipaikka on Iisalmi. Ottelu alkaa kello 16:00 ja sitä on suora lähetys Leijonien verkkopalvelussa.

Ottelun tilastotapahtumat tulospalvelussa
Näillä kentällisillä Suomi lähti otteluun
Finnkampen tulospalvelussa
U16:n kaikki uutisotsikot Leijonat.fi:ssä

 

Olet nyt