maanantai, 20 heinäkuu 2020 16:29

"Pystyt kyllä!" Päävalmentaja Kuisma lupasi Tyttöleijonille kovaa fyysistä rasitusta – Testi- ja opintoleiri käynnissä Vierumäellä

Kirjoittanut
ERINOMAISUUDEN TAVOITTELU
Pelaajat valmistautuivat maanantaina alkuiltapäivästä testeihin Vierumäen "kuplassa". Pelaajat valmistautuivat maanantaina alkuiltapäivästä testeihin Vierumäen "kuplassa". Pasi Mennander

Suomen alle 18-vuotiaiden tyttöjen maajoukkue kokoontui maanantaina testi- ja opintoleirille Vierumäelle. Käynnistymässä oli yhdeksän päivän tiukka rupeama.

Päävalmentaja Mira Kuisma korosti leirin avaustilaisuudessa, että nyt on mentävä täysillä, jotta luistin liikkuu vuodenvaihteen jälkeen pelattavassa MM-turnauksessa.

– Leiri on varmasti raskas fyysisesti ja henkisesti. Lihakset ovat kipeinä tämän viikon jälkeen, Kuisma lupaili avauspuheessaan.

Vierumäellä järjestettävä testi- ja opintoleiri on Tyttöleijonille kesän toinen tapahtuma. Kesäkuussa maajoukkue-ehdokkaat leireilivät Kuortaneella. Koronatilanteesta johtuen tuo leiri järjestettiin kahdessa osassa.

– Vaatimustasoa nostettiin kesäkuun leirillä niin jäällä kuin sen ulkopuolellakin. Tulemme jatkamaan samaa linjaa, Kuisma korosti ja kannusti hoitamaan koko leirin viimeisen päälle niin kaukalossa kuin laidan toisella puolellakin.

– Joudumme olemaan myös epämukavuusalueella. Koko ajan ei tule olemaan kivaa, puuskututtaa, hapottaa ja välillä oksettaakin, mutta se kuuluu tähän. Ilman niitä tuntemuksia emme voi pärjätä tammikuussa peleissä.

Testien ja harjoitusten lisäksi viikon aikana urheilijat puurtavat opintojensa parissa. Opiskelujen saralla viikko huipentuu ensi tiistaina tenttipäivään.

 

Leirin avaustilaisuudessa pidettiin huolta etäisyyksistä.

Olet nyt

Lisää Tyttöleijonien uutisia

 
 
 

N18 Tyttöleijonien ohjelma 2020-21

8.-12.6.2020:
Jääleiri, Kuortane

20.-28.7.2020:
Kesälukio, Vierumäki

24.-28.8.2020:
Jää- ja pelileiri, Vierumäki

29.9.-3.10.2020:
Otteluleiri, Kuortane - PERUTTU

Seuraavat tapahtumat pyritään järjestämään vuoden 2021 puolella. Aikataulut vahvistetaan myöhemmin.
 

N18 Tyttöleijonat uutiset kausi kaudelta

Etsi sivustolta