perjantai, 10 heinäkuu 2015 11:50

Suomi johtaa Slovakiaa maalinteossa luvuin 31-8 - Tutustu pelaajien tehoihin!

Kirjoittanut Toimitus
Jimi Palanto on Rullaleijonien paras pistemies tehoilla 9+8. Jimi Palanto on Rullaleijonien paras pistemies tehoilla 9+8. Pasi Mennander

Rullaleijonien semifinaalivastustaja Slovakia ei ole vielä saanut maalihanojaan auki Suomen lailla. Maalien puute näkyy myös pelaajien tehotilastoissa: Suomen paras pistemies on kirjannut turnauksessa tehot 9+8, Slovakian pistepörssin kärkipaikan jakaa kaksi pelaajaa kolmen pisteen tehoilla.

Tutustu tarkemmin, miten pisteet ovat joukkueissa jakautuneet pelaajien kesken! Joukkueiden pelaajatilastot löytyvät täältä:
Suomi

Slovakia

Rullakiekon MM-kisojen viralliset tilastot ja tulokset löytyvät osoitteesta www.iihf.com/inline2015 Samasta osoitteesta löytyvät linkit ilmaisiin live stream -lähetyksiin niille, jotka eivät ole tulossa paikan päälle kisoihin.


2015 Rullakiekon MM-kisat pelataan Tampereella 5.-11. heinäkuuta. Edulliset pääsyliput ovat myynnissä Lippupisteen verkkokaupassa, myyntipisteissä ja R-kioskeissa ympäri maan. Turnausaikana pääsylippuja saa myös Hakametsän lipunmyyntipisteestä, joka avautuu ottelupäivinä tuntia ennen päivän ensimmäisen ottelun alkua.