sunnuntai, 28 kesäkuu 2015 15:00

Rullakiekon MM-kisat // 16 maata & 46 ottelua

Kirjoittanut Toimitus
Rullakiekon MM-kisat  // 16 maata & 46 ottelua IIHF

Viikon päästä sunnuntaina käynnistyvissä Rullakiekon MM-kisoissa on mukana 16 maata. A-sarjan kanssa samaan aikaan pelattavassa B-sarjassa nähdään jääkiekkokaukaloista tuttuihin ns. perinteisiin kiekkomaihin verrattuna varsin eksoottisia osallistujia: esimerkiksi Australia ja Argentiina ovat mukana MM-kisoissa.

 

Kolmipäiväisen alkusarjan (5.–7.7.) ja sijoituspelien aikana kisoissa pelataan yhteensä 46 ottelua. MM-mitalien kohtalo ratkeaa kisojen päätöspäivänä, lauantaina 11. heinäkuuta.

Rullakiekon maailmanmestaruutta kotikaukalossaan puolustava Suomi kohtaa alkusarjan kolmessa ottelussaan Slovenian, Tshekin ja Ruotsin. Suomen ja sen alkusarjavastustajien lisäksi A-sarjassa kirkkaimmista mitaleista kisaavat Kanada, USA, Saksa ja Slovakia.

B-sarjassa paremmuudesta mittelevät Argentiina, Australia, Bulgaria, Iso-Britannia, Itävalta, Kroatia, Latvia ja Unkari.


2015 Rullakiekon MM-kisat pelataan Tampereella 5.-11. heinäkuuta. Edulliset pääsyliput ovat myynnissä Lippupisteen verkkokaupassa, myyntipisteissä ja R-kioskeissa ympäri maan. Turnausaikana pääsylippuja saa myös Hakametsän lipunmyyntipisteestä, joka avautuu ottelupäivinätuntia ennen ensimmäisen ottelun alkua.